Borderlands Legends για iOS

Διαθέσιμο στα τέλη Οκτωβρίου.

Η προγραμματιστική εταιρεία Gearbox Software ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία του νέου σεναρίου της γνωστής σειράς Borderlands. Όσοι από εσάς έχετε iPhone ή iPad μπορείτε να το παίξετε έναντι σχεδόν 4€ και 5.5€ αντίστοιχα. Το Borderlands Legends

διαφοροποείται από το FPS μοτίβο των δύο προκατόχων του, αφού πρόκειται για ένα Action RPG με αρκετά στοιχεία Strategy. Οι Brick, Lilith, Mordecai και Roland επιστρέφουν από το πρώτο παίχνιδι της σειράς και καθένας από αυτούς θα έχει πρόσβαση σε τρία action skills και έξι διαφορετικά abilities.

Το Borderlands Legends χρησιμοποιεί top-down κάμερα και στους παλιότερους ίσως θυμίσει το Fallout Tactics: Brotherhood of Steel. Θα υπάρχουν αρκετές ενδιαφέρουσες αποστολές, με αυξανόμενη δυσκολία εχθρών και θα χρειαστεί να επιλέξετε από πριν τη στρατηγική που θα χρησιμοποιήσετε. Ένα ακόμα ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι δεν θα υπάρχει level cap. Όπως αναρτήθηκε από την Gearbox στο επίσημο site της: "με βάση τις εντολές αφής και το έξυπνο User Interface, το Borderlands Legends συνδυάζει την διαχείρηση του inventory και του skill-tree, με μία δόση στρατηγικής που είναι δημοφιλής στις κινητές συσκευές’.

Το Borderlands Legends θα κυκλοφορήσει στις 31 Οκτωβρίου για iPhone και iPad.

Keywords
Τυχαία Θέματα