Assassin’s Creed 3: Αποκλειστικότητες του PS3

Δείτε τo αποκλειστικό περιεχόμενο της έκδοσης του PlayStation 3!

Είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, όπως σας είχαμε ενημερώσει και σε προηγούμενο άρθρο μας, το γεγονός πως οι φίλοι της Sony θα απολαύσουν περισσότερες ώρες gameplay στο νέο δημιούργημα της Ubisoft. Θα υπάρχουν επιπλέον αποστολές δράσης μέσα στο campaign του παιχνιδιού και συγκεκριμένα ένα side campaign το οποίο θα μπορείτε να ακολουθήσετε

εφόσον το επιθυμειτε. Ο σεναριογράφος του Assassin’s Creed 3, Matt Turner, επιβεβαίωσε αυτή την είδηση..

Σε μια σύντομη συνέντευξη που έδωσε στο ευρωπαϊκό PlayStation blog, ο Τurner αποκάλυψε πως το campaign αυτό θα πραγματεύεται ένα από τα σημαντικότερα κεφάλαια της ιστορίας του πολέμου της αμερικανικής ανεξαρτησίας. Την απόπειρα προδοσίας του Benedict Arnold. Για την ιστορία, ο στρατηγός των επαναστατών Benedict Arnold, είχε αναλάβει να παραδώσει ένα φρούριο ζωτικότατης σημασίας στους Άγγλους, το οποίο φύλαγε την γραμμή ανεφοδιασμού των επαναστατών στον ποταμό Χάντσον. Έτσι λοιπόν ο στρατηγός Washington υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει και ο πρωταγωνιστής, Connor Kenway, αναλαμβάνει να αποκαλύψει τα σχέδια του Arnold.

Watch YouTube video

Σύμφωνα με τον Turner το campaign σχετίζεται στενά με τα πραγματικά γεγονότα, όμως έχουν προστεθεί μερικά στοιχεία ώστε να αυξηθεί η ελευθερία σας όσον αφορά την action πλευρά του. Χωρίς να θέλει να αποκαλύψει περισσότερα, ο σεναριογράφος τονίζει πως δεν θέλουν να έχουν "κακούς" στα Assassin’s Creed, κάτι που ισχύει και εδώ.

Όσον αφορά τα δρώμενα και το τι είδους αποστολές θα αναλάβετε, ο Turner αρκέστηκε στο να πει πως θα πολεμήσετε μια πλειάδα χαρακτήρων και από τις δύο παρατάξεις. Οι αποστολές θα έχουν διακυμάνσεις, καθώς θα συναντήσετε από τις απλές και σύντομες μέχρι τις πιο επικές. Αν κρίνουμε πάντως από την σημαντικότητα που είχε η εξέλιξη των γεγονότων στο φρούριο για την έκβαση του πολέμου, περιμένουμε πολύ δυνατές στιγμές έντασης και αγωνίας.

Το Assassin’s Creed 3 θα κυκλοφορήσει για PS3 και Xbox 360 στις 31 Οκτωβρίου, για PC στις 23 Νοεμβρίου και για το WiiU στις 30 Νοεμβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα