Battle 8: Gamethrough

Επικές μάχες στην αρένα.

Στο Battle 7, o Παντελής και για πρώτη φορά στην εκπομπή ο Γρηγόρης, είχαν μια πολύ καλή εμφάνιση το αποτέλεσμα της οποίας κρίθηκε...στις λεπτομέρειες.

Στο νέο μας επεισόδιο που γυρίστηκε την Κυριακή, ο Παντελής είχε αναλάβει το review του Watch Dogs και ο Γρηγόρης απείχε εκτός Αττικής για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα. Συνεπώς, συμμετείχαν για άλλη μια φορά Μάνος και

Χριστιάνα. Αγωνίστηκαν ενάντια στους Gamethroughgr και συγκεκριμένα κόντρα σε Αλέξανδρο και Θοδωρή. Δείτε το επεισόδιο:

{youtube}KIC95SfMMDk|500|300{/youtube}

Κάθε Πέμπτη οι συντάκτες του GameWorld.gr επισκεπτόμαστε σπίτια γνωστών gamers και παίζουμε μαζί τους τρία games. Το πρώτο το επιλέγουν εκείνοι, το δεύτερο εμείς και το τρίτο εσείς μέσω του forum topic Battle. Αν ο αντίπαλος μας κερδίσει τουλάχιστον στα δύο από τα τρία games τότε αποκτά συλλεκτικό αντικείμενο της επιλογής του, προσφορά του Otakustore.gr. Αν χάσει τότε κερδίζει ένα αναμνηστικό αντικείμενο. Οι μπλούζες είναι προσφορά από το TokoToukan.gr.

Στο επεισόδιο 9 του Battle θα επισκεφθούμε τον Zok (Sxedio B). Ποιο θέλετε να είναι το τρίτο video game που θα παίξουμε; Ο Zok έχει αποκλειστικά PC οπότε σκεφτείτε καλά τι θα επιλέξετε!

Κάντε κλικ εδώ για να ψηφίσετε το game που θέλετε να παίξουμε στο επόμενο Battle.

Δείτε όλα τα επεισοδια της εκπομπής Battle.

Keywords
Τυχαία Θέματα