JoJo's Bizzare Adventure HD

Μια ακόμα HD επανακυκλοφορία από την Capcom.

To JoJo's Bizzare Adventure είναι ένα fighting βασισμένο στην ομώνυμη σειρα manga που έκανε την πρώτη της εμφάνιση τον Δεκέμβριο του 1998 στα coin-op. Μερικούς μήνες αργότερα κυκλοφόρησε η “Heritage for the Future”

έκδοση για τα arcade, η οποία περιείχε οκτώ ακόμα playable χαρακτήρες. Το 1999 κυκλοφόρησε ένα port για το PS1 βασισμένο στην πρωτότυπη arcade έκδοση, που περιελάμβανε ένα αποκλειστικό mode με τον τίτλο “Super Story”, ενώ το 2000 το παιχνίδι μεταφέρθηκε και στο Dreamcast.

Πέρα από την HD αναβάθμιση, το παρόν remake θα προσφέρει μια πλειάδα από online χαρακτηριστικά, στα πρότυπα του Super Street Fighter 4 και του Marvel vs. Capcom 3. To matchmaking στο online mode θα είναι ανάλογο της τοποθεσίας, της ικανότητάς σας και της ταχύτητας σύνδεσης στο Internet. Επιπλέον, θα περιλαμβάνονται παγκόσμια leaderboards και ένα multiplayer lobby system οχτώ παιχτών, ενώ θα σας δίνεται η δυνατότητα ν' αποθηκεύσετε replays των μονομαχιών σας και να τα μοιραστείτε στη συνέχεια online. Για τους νοσταλγικούς που θέλουν ν' απολαύσουν αυτή την δημιουργία στην πρωτότυπη έκδοσή της, θα προσφέρεται η επιλογή Arcade SD Mode.

{youtube}EKhNQnIcRMI|400|300{/youtube}

Στην φετινή έκθεση Comic-Con που διεξήχθη στο San Diego, η Capcom επιβεβαίωσε ότι είναι στα σκαριά άλλη μια κυκλοφορία που κινείται σε παρόμοια πλαίσια, η οποία θα ονομάζεται JoJo's Bizzare Adventute All-Star Battle. Την ανάπτυξη του εν λόγω τίτλου την έχει αναλάβει η CyberConnect2 που μας είχε προσφέρει τον περασμένο Φεβρουάριο το Asura's Wrath.

To JoJo's Bizzare Adventure HD θα κυκλοφορήσει στις 22 Αυγούστου, για το PlayStation Network (€19.99) και το Xbox Live (1600 Microsoft Points).

Keywords
Τυχαία Θέματα