Angry Birds Epic

Τα θυμωμένα πουλιά κελαηδάνε σε ρυθμούς... turn-based RPG! [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 13/3/14] Η Rovio αποκάλυψε το νέο μέλος της εθιστικής σειράς Angry Birds. Πρόκειται για το δεύτερο spin-off μετά το Kart game Angry Birds Go!. Θυμίζουμε επίσης ότι βρίσκεται στα σκαριά ακόμα ένα παιχνίδι με την ονομασία Angry Birds

Stella, στο οποίο θα πρωταγωνιστεί η Stella από το παραπάνω Racing game.

Στο Angry Birds Epic, το σκηνικό αλλάζει για ακόμα μια φορά, με το gameplay να ακολουθεί τα μονοπάτια ενός RPG με turn-based μάχες. Θα διαθέτει ένα εκτεταμένο σύστημα crafting, το οποίο θα σας επιτρέπει να δημιουργήσετε όπλα, πανοπλίες και potions χρησιμοποιώντας resources που θα μπορείτε να αποκτήσετε είτε παίζοντας, είτε αγοράζοντάς τα μέσω microtransactions με λεφτά.

Μια πρώιμη έκδοσή του Angry Birds Epic θα διατεθεί μέσα στην εβδομάδα αρχικά στον Καναδά και την Αυστραλία μέσω του iTunes, ενώ αργότερα μέσα στην χρονιά θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως για iOS, Android και Windows Phone 8.

Διαβάστε το review του Angry Birds Trilogy από το GameWorld.

[UPDATE: 17/3/14] Δείτε το gameplay treiler του Angry Birds Epic.

{youtube}NCs_1NCLo90|500|300{/youtube}

Το στυλ του gameplay Θα είναι turn-based RPG όπως όλα δείχνουν. Θα υπάρχει story βάση του οποίου θα κάνετε craft όπλα, armor και potions ώστε να έχετε items που θα χρησιμοποιείτε στη μάχη ή θα πουλάτε.

Το Angry Birds Epic κυκλοφορεί ήδη σε Αυστραλία για iOS. Περισσότερα format και χώρες κυκλοφορίας θα ανακοινωθούν σύντομα.

Keywords
Τυχαία Θέματα