9χρονος ασθενής παίζει PS4 games στο PS Vita μέσω Remote Play

Τα 800 χιλιόμετρα απόστασης από το σπίτι του δεν τον εμπόδισαν να απολαύσει τα αγαπημένα του games.

Ο Felix Morais Harvey είναι ένας 9χρονος πιτσιρικάς από τον Καναδά, ο οποίος δυστυχώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας και χρειάζεται να μεταφέρεται στο νοσοκομείο συχνά, όπου μένει για αρκετές ώρες. Ο νεαρός gamer βρήκε έναν τρόπο να μην αποχωρίζεται τα αγαπημένα του games του PS4,

χρησιμοποιώντας την λειτουργία Remote Play που του επιτρέπει να παίζει τα παιχνίδια της οικιακής κονσόλας της Sony μέσω του PS Vita.

Η σύνδεση με το PS4 γίνεται μέσω Wi-Fi και το gameplay μεταφέρεται από την κονσόλα στο PS Vita μέσω της τεχνολογίας cloud gaming της GaiKai. Όπως αναφέρει ο πατέρας του Felix, δεν περίμεναν να είναι δυνατή η πραγματοποίηση της σύνδεσης, αφού το νοσοκομείο απέχει περίπου 800 χιλιόμετρα από το σπίτι τους! Οι γονείς του πιτσιρικά σχολίασαν ότι: "Χρειάστηκε αρκετή ώρα μέχρι να γίνει η σύνδεση και υπήρξαν κάποιες αποσυνδέσεις αρχικά, αλλά κάποια στιγμή το UI του PS4 εμφανίστηκε στην οθόνη του PS Vita. Στην αρχή η εικόνα είχε παραμορφώσεις και ήταν χαμηλής ανάλυσης, παρόλα αυτά μετά σταθεροποιήθηκε και από τότε ο Felix δεν παραπονέθηκε για αποσυνδέσεις ή άλλα προβλήματα".

Ο 9χρονος είναι χαρούμενος από το γεγονός ότι το Remote Play του επιτρέπει να έχει για συντροφιά τα games του PS4 και ένα από αυτά που παίζει είναι το Infamous: Second Son. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει παρουσιάζεται στο στομάχι του, όπου οι γιατροί ανακάλυψαν ότι το έντερο του μικρού δεν περιέχει νευρικά κύτταρα. Ο πατέρας του Felix έγραψε για την ιστορία του γιου του στο Twitter και ο Adam Boyes, επικεφαλής δημοσίων σχέσεων της Sony, απάντησε δίνοντας τις ευχές του να γίνει γρήγορα καλά ο μικρός.

Keywords
Τυχαία Θέματα