7.4 εκατομμύρια συνδρομητές το World of Warcraft

Κι όμως...αυξήθηκαν κατά 600.000.

Το μεγάλο MMORPG της Blizzard κλείνει σύντομα μία δεκαετία στο χώρο και απ' ότι φαίνεται οι συνδρομητές του δεν σταματούν να το υποστηρίζουν.

Εν όψει του νέου expansion του WoW με τίτλο Warlords of Draenor, οι παίκτες αρχίζουν και συγκεντρώνονται ξανά στους servers, καθώς τον τελευταίο μήνα αυξήθηκαν κατά 600.000 και συγκεκριμένα απ' τα 6.8 εκατομμύρια στα 7.4 εκατομμύρια. Τους

προηγούμενους τρεις μήνες είχαν μειωθεί κατά 800.000.

Βέβαια τα 7,4 εκατομμύρια απέχουν πολύ από τα 12 εκατομμύρια του 2010, αλλά μιας και η κυκλοφορία του Warlords of Draenor έρχεται τον Νοέμβριο και δεδομένου του ότι έχει περάσει μία δεκαετία, το WoW δείχνει ως το τελευταίο μεγάλο προπύργιο των συνδρομητικών MMORPG, την στιγμή που το free-to-play μοντέλο έχει κυριαρχίσει.

Το νέο expansion έχει ήδη αποκομίσει 1,5 εκατομμύριο pre-orders. Αν υποθέσουμε ότι από αυτούς οι 600.000 έχουν κάνει από τώρα subscribe, στο λανσάρισμά του το World of Warcraft θα κερδίσει τουλάχιστον 900.000 ακόμη subscribers, χωρίς να υπολογίσουμε επιπλέον κόσμο που θα το αγοράσει μετά στα καταστήματα ή τυχόν αποχωρήσεις.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για την συλλεκτική έκδοση του World of Warcraft: Warlords of Draenor και την ημερομηνία κυκλοφορίας του. Αν θέλετε να παίξουμε παρέα τότε ανταλλάξτε IDs σε αυτό το forum topic.

Keywords
Τυχαία Θέματα