Υπό ανάπτυξη βρίσκεται ο επόμενος τίτλος της σειράς Yakuza

Με αφορμή το πρόσφατο livestream που διεξήχθη για τον εορτασμό της 15ης επετείου της σειράς Yakuza, o Toshihiro Nagoshi, δημιουργός του franchise και Creative Officer της Sega, επιβεβαίωσε πως ο επόμενος τίτλος της σειράς βρίσκεται ήδη υπό ανάπτυξη.

Χωρίς να γίνεται οποιαδήποτε περαιτέρω αναφορά στο νέο παιχνίδι, ο

Toshihiro επιβεβαίωσε επίσης πως η αναβαθμισμένη έκδοση του νεότερου παιχνιδιού της σειράς, του Yakuza: Like a Dragon, για το PlayStation 5, αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά της Ιαπωνία παράλληλα με τη Δύση, δηλαδή στις 2 του ερχόμενου Μάρτη. Οι κάτοχοι του παιχνιδιού στο PS4 (είτε σε retail είτε σε ψηφιακό αντίτυπο) θα έχουν τη δυνατότητα να την αποκτήσουν εντελώς δωρεάν, αναμένοντας τις προβλεπόμενες βελτιώσεις, όπως υψηλότερη ανάλυση και ρυθμούς ανανέωσης, καθώς επίσης και συντομότερους χρόνους φόρτωσης.

Επισημαίνεται ότι η αναβαθμισμένη έκδοση του παιχνιδιού για τη νέα κονσόλα της Sony -που κυκλοφορεί από τις 10 Νοεμβρίου στα Xbox Series X|S ως launch τίτλος των νέων κονσολών της Microsoft, θα περιλαμβάνει και τα δύο DLCs που έχουν γίνει διαθέσιμα για το παιχνίδι, ενώ δεν θα υπάρξει δυνατότητα μεταφοράς της in-game προόδου μεταξύ των δύο κονσολών.

The post Υπό ανάπτυξη βρίσκεται ο επόμενος τίτλος της σειράς Yakuza appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα