Ανακοινώθηκε το Super 7 για το Forza Horizon 4

Έχουν περάσει πάνω από 2 χρόνια από την στιγμή που το Forza Horizon 4, κυκλοφόρησε δίνοντας μας την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τις οδηγικές μας ικανότητες στους δρόμους του Ηνωμένου Βασιλείου. Στο διάστημα αυτό, η δημιουργός του, Playground Games, διατηρεί τον τίτλο “φρέσκο” προσθέτοντας νέο περιεχόμενο, νέα χαρακτηριστικά και διορθώσεις βάσει των σχολίων και παρατηρήσεων των παικτών. Κάθε μήνα, νέα

αυτοκίνητα και events γίνονται διαθέσιμα προς ξεκλείδωμα μέσω του Festival Playlist, αλλά με την άφιξη του Series 30 -έτσι έχει επιλέξει να ονομάζει το κάθε update με νέο περιεχόμενο η Playground Games-, μπορούμε να πούμε ότι θα υπάρχει μια “ατελείωτη ποσότητα” από νέο περιεχόμενο προς ανακάλυψη από τους παίκτες.

Συγκεκριμένα με το Series 30 -το μεγαλύτερο και πιο συναρπαστικό update του παιχνιδιού μέχρι σήμερα-, έχουμε την προσθήκη του Super7, ενός mode μέσου του οποίου έχουμε την εισαγωγή διαφόρων challenges που δημιουργήθηκαν από την κοινότητα στο Forza Horizon 4. Με την διάθεση του, από σήμερα Τρίτη 8 Δεκεμβρίου, η δημιουργικότητα της κοινότητας έρχεται στο προσκήνιο δίνοντας στους παίκτες την ευκαιρία να “φέρουν στη ζωή” τις πιο φιλόδοξες ιδέες τους, δημιουργώντας τις δίκες τους Challenge Cards και μοιράζοντας τες με τους φίλους τους.

Οι Challenge Cards επιτρέπουν στην κοινότητα να δημιουργήσει διάφορα challenges, που θα δοκιμάζουν τις ικανότητες των άλλων παικτών. Να σημειωθεί ότι οι παίκτες θα μπορούν να δοκιμάσουν να ολοκληρώσουν επτά τυχαία επιλεγμένα challenges που όταν ολοκληρωθούν διαδοχικά, θα ξεκλειδώνουν ένα αποκλειστικό reward.

Μια καλύτερη ιδέα για το Super 7 mode, μπορείτε να πάρετε μέσα από το ακόλουθο trailer.

Το Forza Horizon 4 είναι διαθέσιμο για Xbox One, Xbox Series X/S και PC.

The post Ανακοινώθηκε το Super 7 για το Forza Horizon 4 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα