Ξεπέρασε τους 100 εκ. παίκτες το Fallout Shelter

Σε όλες τις πλατφόρμες διάθεσής του.

Η Bethesda ανακοίνωσε ότι το Fallout Shelter ξεπέρασε τους 100 εκατομμύρια παίκτες σε όλες τις πλατφόρμες διάθεσής του αριθμός καθόλου άσχημος για έναν τίτλο που ξεκίνησε από mobile συσκευές. Θυμίζουμε ότι το Fallout Shelter είχε ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της Bethesda στην Ε3 2015, είχε κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2015 αρχικά σε συσκευές με λειτουργικό iOS,

μετά από ένα μήνα έκανε την εμφάνισή του σε Android, περίπου ένα χρόνο αργότερα, τον Ιούλιο του 2016, έγινε διαθέσιμο για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ενώ τον περασμένο Φεβρουάριο κυκλοφόρησε και για το Xbox One. Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως αναφέρει η Bethesda, περισσότεροι από τους μίσους παίκτες που προμηθεύτηκαν το παιχνίδι, έχουν ασχοληθεί μαζί του σε κάποια mobile συσκευή.

Τέλος, η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα ένα infographic, το οποίο μπορείτε να βρείτε παρακάτω, από όπου προκύπτουν κάποια στατιστικά στοιχεία για τον τίτλο όπως ότι έχουν δημιουργηθεί πάνω 140 εκατομμύρια διαφορετικά vaults μέσα στα οποία έχουν γεννηθεί κοντά στα 933 εκατομμύρια μωρά.

pcxbox onemobileClick to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα