Δημιουργήθηκε ένα νέο studio ανάπτυξης, η New Tales

Η New Tales, μια νέα εκδότρια εταιρεία και studio ανάπτυξης παιχνιδιών που αποτελείται από βετεράνους των Activision, Blizzard, LucasArts, SEGA, Sierra και Ubisoft,

ανακοίνωσε την ίδρυσή της.

Το νέο studio με έδρα το Παρίσι, έχει ως πλάνο να δημιουργήσει νέες πνευματικές ιδιοκτησίες μέσω των δικών του εσωτερικών studio, καθώς και να παρέχει πpublishing υπηρεσίες σε παγκόσμια κλίμακα σε εξωτερικούς game developers μέσω “δίκαιων συνεργασιών”.

Οι ιδρυτές του studio, που έχουν κατά μέσο όρο 22 χρόνια εμπειρίας στη βιομηχανία των videogames, έχουν κολλήσει “ένσημα” σε franchises όπως τα Call of Duty, Counter-Strike, Crash Bandicoot, Diablo, EverQuest, Half-Life, Hearthstone, Overwatch, Star Wars: Jedi Knight, Sonic the Hedgehog και World of Warcraft.

“Δημιουργήσαμε μια ομάδα παθιασμένων παικτών με ασυναγώνιστο βαθμό εμπειρίας, έχοντας αναπτύξει μερικά από τα μεγαλύτερα IP και κοινότητες παικτών”, αναφέρει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της New Tales Cedric Marechal στο Δελτίο Τύπου που δόθηκε στη δημοσιότητα. “Το gaming σπάνια έχει δει τόσο συναρπαστικές στιγμές, που τροφοδοτούνται από τόνους καινοτομίας και δημιουργικότητας. Ωστόσο, η συχνότητα των νέων κυκλοφοριών συνεχίζει να αυξάνεται ραγδαία, ενισχύοντας την ανάγκη για σπουδαίο διεθνές publishing. Η New Tales είναι μια one-stop-shop publishing λύση, όπου θα συνεργαστούμε με τους δημιουργούς, ως μια ενωμένη ομάδα, αφοσιωμένη στη μεγιστοποίηση της επιτυχίας. Χτίζουμε επίσης τις δυνατότητες εσωτερικής παραγωγής μας για να αναπτύξουμε τους δικούς μας τίτλους και IP. Ανυπομονούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με ανθρώπους που μοιράζονται τις αξίες και το πάθος μας!”.

Η New Tales συνεργάζεται ήδη με εταιρείες «που μοιράζονται τις φιλοδοξίες και τις αξίες της», ενώ παράλληλα αναπτύσσει τις δικές της παραγωγικές δυνατότητες γύρω από την πρώτη της πνευματική ιδιοκτησία.

The post Δημιουργήθηκε ένα νέο studio ανάπτυξης, η New Tales appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα