Ξεκίνησαν οι προ-παραγγελίες για το Xbox One X

Μαζί με μια άκρως συλλεκτική έκδοση της κονσόλας.

Η Microsoft, κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο πλαίσιο της Gamescom 2017, ανακοίνωσε ότι η νέα, βελτιωμένη κονσόλα της, το Xbox One X, είναι διαθέσιμη για προ-παραγγελίες, ενώ ανακοίνωσε και μια άκρως συλλεκτική έκδοση για την εν λόγω κονσόλα. Πιο συγκεκριμένα, ανακοίνωσε την «Project

Scorpio» έκδοση του Xbox One X, που θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένα κομμάτια σε όλο τον κόσμο, όπως είχε συμβεί και με τη Day One έκδοση του απλού Xbox One.

Η συλλεκτική έκδοση της κονσόλας θα έχει με χαραγμένη υφή στην επιφάνειά της ένα gradient εφέ και το λογότυπο του Project Scorpio τόσο επάνω στην κονσόλα όσο και στο χειριστήριο, τα κουμπιά στο χειριστήριο θα είναι μονόχρωμα και, τέλος, μέσα στη συσκευασία θα περιλαμβάνεται ένα αποκλειστικό stand για την κονσόλα και ένας μηνάς δωρεάν πρόσβασης στην υπηρεσία Xbox Game Pass της Microsoft.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις πρώτες εικόνες από την «Project Scorpio» έκδοση του Xbox One X, όπως επίσης το video της ανακοίνωσης και ένα unboxing video από τον Major Nelson.

xbox one Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα