Βρέθηκε studio για την ολοκλήρωση του The Walking Dead

Η Skybound Games θα ολοκληρώσει την σειρά της Telltale.

Αίσιο τέλος θα έχει τελικά η ιστορία της Clementine, αφού πριν λίγες ώρες ανακοινώθηκε πως υπήρξε συμφωνία ανάμεσα στις Telltale και Skybound Games, έτσι ώστε η δεύτερη να ολοκληρώσει την τέταρτη σεζόν του The Walking Dead.

We’re SO happy to

announce that we’ve reached a deal with @telltalegames that will allow Skybound to continue #TheWalkingDead: The Final Season! Let’s wrap up Clem’s story right! More details to come soon. pic.twitter.com/ShyREw65iq

— Skybound Games (@skyboundgames) 7 Οκτωβρίου 2018

Μπορεί για τους περισσότερους η Skybound να μην είναι ένα γνωστό όνομα στον χώρο του gaming, όμως πρόκειται για την εταιρία του Robert Kirkman, τον δημιουργό της σειρά κόμικ The Walking Dead, πάνω στην οποία βασιζόταν η αντίστοιχη σειρά της Telltale αλλά και η ομώνυμη τηλεοπτική σειρά της AMC. Η Skybound πρόσφατα δημιούργησε την Skybound Games, στόχος της οποίας είναι η ανάπτυξη τίτλων βασισμένων στα IP της εταιρίας αλλά και το publishing διάφορων indie τίτλων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η Skybound Games θα χρησιμοποιήσει μέλη της ομάδας της Telltale προκειμένου να αναπτύξει τα τελευταία επεισόδια της σειράς.

Keywords
Τυχαία Θέματα