Τον Αύγουστο η κυκλοφορία του Horizon Zero Dawn σε PC

Μία από τις πρώτες αποκλειστικότητες της Sony που μεταβαίνουν σε PC.

Οι Sony Interactive Entertainment και Guerrilla Games -publisher και ομάδα ανάπτυξης αντίστοιχα- ανακοίνωσαν πως το Horizon Zero Dawn Complete Edition θα κάνει την εμφάνισή του στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσα στον επόμενο μήνα.

Η εν λόγω έκδοση

του τίτλου θα ενσωματώνει νεα χαρακτηριστικά για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, όπως υποστήριξη για ultra-wide mode, αυξημένο ρυθμό ανανέωσης, δυναμική απεικόνιση των περιβαλλόντων, επιλογές προσαρμογής των γραφικών, βελτιωμένους φωτισμούς και αντανακλάσεις, ένα betchmarking tool, καθώς επίσης και διαφορετικές επιλογές για τον τρόπο χειρισμού του χαρακτήρα.

Ακολουθεί η λίστα με τα περιεχόμενα της νέας έκδοσης του παιχνιδιού για PC.

• Horizon Zero Dawn
• The Frozen Wilds expansion
• Carja Storm Ranger Outfit and Carja Mighty Bow
• Carja Trader Pack
• Banuk Trailblazer Outfit and Banuk Culling Bow
• Banuk Traveller Pack
• Nora Keeper Pack

Υπενθυμίζουμε πως το Horizon Zero Dawn κυκλοφορούσε αποκλειστικά -μέχρι πρότινος- από τον Φεβρουάριο του 2017 στο PS4, αφού πλέον αποτελεί μία από τις πρώτες αποκλειστικότητες της Sony που μεταβαίνουν και στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, καθώς πριν από λίγους μήνες προηγήθηκαν και οι τρεις τελευταίες κυκλοφορίες από την Quantic Dream, δηλαδή τα Heavy Rain, Beyond Two Souls και Detroit: Become Human.
Η άφιξή του στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 7 Αυγούστου, μέσα από τα Steam και Epic Games Store με την Complete Edition του παιχνιδιού. Παρακάτω, μπορείτε να παρακολουθήσετε το νέο PC Feature Trailer, καθώς και να δείτε νέα στιγμιότυπα από την έκδοση του παιχνιδιού της Guerilla για PC.

pcps4 Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα