Το περιεχόμενο της collector’s edition του Wanted: Dead

Έγιναν γνωστά τα περιεχόμενα της Collector’s Edition του “αιματηρού” hack-and-slash shooter τίτλου της Soleil Ltd, Wanted: Dead, ανακοίνωση που συνοδεύτηκε από νέο trailer.

Δημιουργημένο από πρώην προγραμματιστές των Ninja Gaiden και Dead or Alive, το trailer δείχνει περισσότερα από το στυλ του Wanted: Dead, το οποίο συνδυάζει δράση, shooting, karaoke, ramen eating και πολλά

άλλα.

Η 110 Industries, publisher του τίτλου, αποκάλυψε επίσης τα περιεχόμενα της Collector’s Edition του τίτλου, με τις προ παραγγελίες να είναι ήδη διαθέσιμες, στην τιμή των €79,99.

Τα περιεχόμενα της Collector’s Edition είναι τα εξής:

Αrtbook 116 σελίδωνWanted: Dead SteelbookSoundtrack cd με 20 κομμάτιαZombie Unit Magnet3 καρτ ποστάλCollector’s Edition Box, που θα φιλοξένει όλα τα αποκλειστικά περιεχόμενα, καθώς και το τίτλο σε retail

“Γνωρίζουμε ότι ο ενθουσιασμός γύρω από το Wanted: Dead έχει φτάσει στο ταβάνι και θέλαμε να κάνουμε κάτι επιπλέον για τους fans προσφέροντάς τους αυτήν την limited Collector’s Edition”, δήλωσε ο creative director Sergei Kolobashkin.

“Ο κόσμος έχει πραγματικά ενθουσιαστεί με τη stylish art κατεύθυνση του Wanted: Dead και το soundtrack του, οπότε θέλαμε να είμαστε σίγουροι ότι οι πιο σκληροπυρηνικοί fans μας θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν ορισμένα υψηλής ποιότητας αντικείμενα προκειμένου να γιορτάσουν τα φωτεινά, και κωμικά βίαια sci-fi vibes του τίτλου”.

Το Wanted: Dead αναμένεται να κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 και PC στις 14 Φεβρουαρίου 2023.

The post Το περιεχόμενο της collector’s edition του Wanted: Dead appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα