Έρχεται το μεγάλο δωρεάν update για το Ghost of Tsushima

Ghost of Tsushima: Legends, New Game+ κ.α.

Η Sucker Punch Productions έκανε γνωστή την ημερομηνία διάθεσης, καθώς και λεπτομέρειες για το επερχόμενο, μεγάλο update του Ghost of Tsushima.

Φτάνοντας την επόμενη εβδομάδα και δωρεάν σε όλους τους κατόχους του τίτλου, η κύρια προσθήκη της Version 1.1 θα είναι το Ghost of Tsushima: Legends,

το νέο co-op multiplayer τμήμα του παιχνιδιού, εμπνευσμένο από την ιαπωνική μυθολογία, που ανακοινώθηκε τον περασμένο Αύγουστο. Μόλις η Version 1.1 του παιχνιδιού γίνει διαθέσιμη, η πρόσβαση στο Ghost of Tsushima: Legends θα παρέχεται έπειτα από σχετική λήψη μέσω του PlayStation Store. Οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να ολοκληρώσουν story και survival missions, με την υποστήριξη για έως δύο και τέσσερις παίκτες αντίστοιχα, διαλέγοντας ένα χαρακτήρα εκ των τεσσάρων διαφορετικών classes προς επιλογή (Samurai, Hunter, Ronin και Assassin), κάθε ένας από τους οποίους διαθέτει τις δικές του, μοναδικές δεξιότητες.

Τα Story Missions έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για δύο παίκτες, εστιάζοντας στην αφήγηση των πραγματικών γεγονότων που συνέβησαν στην Tsushima στο δεύτερο μισό του 13ου αιώνα, μέσα από τις ιστορίες του Gyozen. Τα Survival Missions θα υποστηρίζουν έως και τέσσερις παίκτες συνολικά, και θα τους τοποθετούν σε διάφορες περιοχές της ιαπωνικής νήσου, τις οποίες και θα πρέπει να υπερασπιστούν από επερχόμενα "κύματα" εχθρών. Επιπροσθέτως των δύο προαναφερθέντων, θα υπάρξει και ένα Raid mode αποτελούμενο από τρία μέρη, το οποίο θα απευθύνεται σε περισσότερο απαιτητικούς παίκτες, καθώς θα απαιτεί την άριστη επικοινωνία και τον συγχρονισμό της τετραμελούς ομάδας, προκειμένου να επιβιώσει στο βασίλειο του Lyo. Το εν λόγω Raid δεν θα έρθει μαζί με τη νέα έκδοση, καθώς αναμένεται να γίνει διαθέσιμο εντός των ερχόμενων εβδομάδων από την κυκλοφορία της Version 1.1 του παιχνιδιού.

Το Photo mode εμπλουτίζεται ακόμα περισσότερο, ενώ με την επερχόμενη έκδοση θα κάνουν την εμφάνισή τους στο παιχνίδι και άλλα χαρακτηριστικά, όπως διάφορα cosmetics για τον χαρακτήρα που θα αποκτούνται από τους παίκτες με επιβραβεύσεις in-game, και όχι υπό την μορφή microtransactions, ενώ θα προστεθούν και νέα trophies μέσα από μία διαφορετική κατηγορία, που δεν θα συσχετίζονται με την απόκτηση του Platinum Trophy. Επιπλέον, θα έχουμε και την άφιξη του New Game+, προσφέροντας στους παίκτες τη δυνατότητα να βιώσουν εκ νέου την περιπέτεια του Jin, διατηρώντας ολόκληρο τον εξοπλισμό που επέκτησαν στο πρώτο playthrough, και με το επίπεδο δυσκολίας να παρουσιάζεται ελαφρώς αυξημένο για την παροχή μίας νέας προκλησης. Αποκλειστικά και μόνο στο New Game+, ο παίκτης θα μπορεί να συλλέγει Ghost Flower με την ολοκλήρωση Tales ή άλλων δραστηριοτήτων. Πρόκειται για ένα νέο είδος αντικειμένου προς συλλογή που γίνεται δεκτό από έναν νέο, μυστηριώδη έμπορο στο Ariake, ανταλλάσοντάς το για την απόκτηση καινούριων πανοπλίων και εξοπλισμού που θα προσφέρονται μόνο μέσω του New Game+, καθώς και μίας σειράς από Charms που θα δημιουργούν νέες εμπειρίες μάχης, ακόμα και με την εξέλιξη των ήδη υπαρχόντων, υπόσχοντας ένα αποτέλεσμα με μεγαλύτερη ποικιλία σχεδίων συγκριτικά με εκείνα από το πρώτο playthrough, τόσο σε επίπεδο πανοπλίας και εξοπλισμού του χαρακτήρα, όσο και στο κομμάτι των κινήσεων στο σύστημα μάχης.

Το Ghost of Tsushima κυκλοφορεί από τον περασμένο Ιούλιο αποκλειστικά στο PlayStation 4. Η νέα έκδοσή του (Version 1.1) αναμένεται να γίνει διαθέσιμη στις 16 Οκτωβρίου, και εκτός από τα παραπάνω νέα χαρακτηριστικά, θα φέρει και ενημερώσεις στο campaign του παιχνιδιού, με βάση στο feedback της κοινότητας. Παρακάτω, μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό trailer.

ps4
Keywords
Τυχαία Θέματα