Το Warzone 2 έφτασε τα 25 εκατομμύρια παίκτες

Το Call of Duty: Warzone 2.0 έφτασε τους 25 εκατομμύρια παίκτες μέσα στις πρώτες πέντε ημέρες από την ημερομηνία κυκλοφορίας του, όπως δήλωσε η Activision μέσω ενός tweet που δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό του Call of Duty.

Thank you Call of Duty

#Warzone2 players pic.twitter.com/gShG9I1fZl

Call of Duty (@CallofDuty) November 21, 2022

Υπενθυμίζουμε πως το free-to-play sequel, με τον νέο χάρτη του τίτλου, κυκλοφόρησε στις 16 Νοεμβρίου στα πλαίσια της πρώτης season για την υποστήριξη του Call of Duty: Modern Warfare II.

Αποτελεί αναμφίβολα έναν μεγάλο αριθμό παικτών ιδίως αν αναλογιστεί κάνεις το ταραχώδες launch του Warzone 2. Κατά τη διάρκεια των πρώτων ημερών κυκλοφορίας υπήρξαν πολλές αναφορές για διάφορα προβλήματα σύνδεσης και bugs, όπως “αόρατοι τοίχοι” γύρω από αντιπάλους, δυσκολίες δημιουργίας parties στις κονσόλες αλλά και την εμφάνιση ενός σφάλματος κατά το οποίο οι παίκτες δεν είχαν πρόσβαση στον free-to-play τίτλο, εκτός και αν ήταν κάτοχοι του Modern Warfare 2.

Το 2020, όταν κυκλοφόρησε το αρχικό Warzone, η Activision είχε ανακοινώσει πως ο τίτλος είχε φτάσει τους 30 εκατομμύρια παίκτες σε 10 ημέρες, και τα 15 εκατομμύρια σε τρεις ημέρες.

The post Το Warzone 2 έφτασε τα 25 εκατομμύρια παίκτες appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα