Need for Speed Unbound – Όλα όσα γνωρίζουμε για τον νέο racing τίτλο της σειράς

Η σειρά Need for Speed μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι αποτελεί ένα από τα πιο μακροχρόνια και επιτυχημένα racing franchises της βιομηχανίας, καθώς κυκλοφορεί από το 1994 αριθμώντας πάνω από 30 τίτλους, με πιο πρόσφατη κυκλοφορία το Need for Speed Heat του 2019. Tρία χρόνια μετά η Electronic

Arts αποκάλυψε το νέο τίτλο της σειράς, το Need for Speed Unbound, αποτελώντας τον πρώτο τίτλο του franchise από τότε που η EA αποφάσισε να μεταφέρει τα ηνία του Need for Speed από την Ghost Games πίσω στην Criterion Games, την ομάδα δηλαδή που παλιότερα είχε παραδώσει πετυχημένα Hot Pursuit και Most Wanted.

Η ανάπτυξη του Need for Speed Unbound είχε “παγώσει” το 2021 όταν η EA αξιοποιήσε προσωρινά τη Criterion Games ως βοηθητικό στούντιο της DICE για την ανάπτυξη του Battlefield 2042 λίγο πριν την κυκλοφορία του.

Ημερομηνία και πλατφόρμες διάθεσης, τιμή

Το Need for Speed ​​Unbound έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 2 Δεκεμβρίου, 2022 για τα PlayStation 5, Xbox Series X/S και PC (μέσω Steam, Epic Games Store και Origin store). Οι προπαραγγελίες είναι ήδη διαθέσιμες, με τη βασική έκδοση να κοστίζει €69,99. Όσοι προχωρήσουν σε προπαραγγελία θα λάβουν τα ακόλουθα:

A unique Driving EffectA unique License PlateUnique Banner artwork and sticker$150,000 in Multiplayer funds

Διατίθεται επίσης μια deluxe έκδοση του Need for Speed ​​Unbound, η Palace Edition, στην τιμή των €79,99, η οποία θα δίνει πρόσβαση στα ακόλουθα:

Βασικό παιχνίδιΤέσσερα “Stunningly Intense Custom Cars” (BMW M3 Evolution II ’88, Mercedes-AMG G63 ’17, Mercedes-AMG GT Black ’20, Volkswagen Golf GTI ’76)Nεα Gassy Driving EffectsA Mashman-themed Decal and License Plate packAn exclusive character pose and banner artworkA Special Clothing Pack with 20 unique itemsEarly Access τριών ημερών στον τίτλο (29 Νοεμβρίου)

Φυσικά όσοι προχωρήσουν σε προπαραγγελία της Palace Edition, θα λάβουν τα pre-order bonus καλούδια που προαναφέραμε.

Δυστυχώς, οι κατοχοι PlayStation 4 και Xbox One, δεν θα μπορούν να δοκιμάσουν τον νέο τίτλο της σειράς, καθώς δεν υπάρχει κάποια έκδοση του τίτλου για την προηγούμενη γενιά σε εξέλιξη.

Απαιτήσεις συστήματος της PC έκδοσης και χαρακτηριστικά

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τις ελάχιστες και τις προτεινόμενες προδιαγραφές συστήματος της PC έκδοσης:

Ελάχιστες απαιτήσεις:

OS – Windows 10 64-bitCPU – Ryzen 5 2600, Core i5-8600Memory – 8GBStorage – 50GBDirect X Version 124GPU – RX 570, GTX 1050 Ti

Προτεινόμενες απαιτήσεις:

OS – Windows 10 64-bitCPU – Ryzen 5 3600, Core i7-8700Memory – 16GBStorage – 50GBDirect X Version 12GPU – Radeon RX5700 (8GB), GeForce RTX 2070 (8GB)

Το Need for Speed Unbound υποστηρίζει NVIDIA DLSS για υψηλότερα framerates και αναλύσεις, αν και δεν γνωρίζουμε ακόμη αν πρόκειται για DLSS 2 ή DLSS 3. Ο τίτλος θα υποστηρίζει επίσης οθόνες HDR10 ενώ h υποστήριξη για variable refresh rate είναι διαθέσιμη στις PC εκδόσεις, επιτρέποντας λιγότερο screen tear και πιο ομαλή ποιότητα εικόνας.

Gameplay και αυτοκίνητα

Μία από τις ιδιαιτερότητες του παιχνιδιού αποτελεί το μείγμα ρεαλιστικού στυλ και anime εφέ που απεικονίζονται στα αυτοκίνητα (τα οποία μπορούν να απενεργοποιηθούν). Τα μοντέλα των χαρακτήρων ακολουθούν μια cel-shaded λογική και τα οπτικά στοιχεία στο σύνολο τους, είναι έντονα εμπνευσμένα από γκράφιτι.

Παράλληλα με την αποκάλυψη του τίτλου η EA έδωσε στη δημοσιότητα την εκτεταμένη λίστα των αυτοκινήτων που θα περιέχονται εντός του, από αυτοκινητοβιομηχανίες, όπως Chevrolet, Dodge, BMW, Ferrari και Lamborghini μεταξύ άλλων. Συνολικά 143 οχήματα θα είναι διαθέσιμα για τους παίκτες κατά την κυκλοφορία (εξαιρουμένων των τεσσάρων μοναδικών αυτοκινήτων της Palace Edition).

Όσον αφορά στο gameplay, οι παίκτες θα πρέπει να βρουν την κατάλληλη ισορροπία μεταξύ ρίσκου και ανταμοιβής σε κάθε αγώνα. Ορισμένες ενέργειες κατά τη διάρκεια των in-game εβδομάδων θα αποφέρουν υψηλά payouts ή υψηλά entry fees και οι παίκτες θα μπορούν επίσης να στοιχηματίσουν εναντίον άλλων οδηγών.

Τα κυνηγητά με τα όργανα επιβολής του νόμου προφανώς επιστρέφουν, καθώς μπορούν να μας βρουν και να μας κυνηγήσουν σε όλο τον κόσμο του Unbound. Εάν τα trailers του τίτλου έχουν κάτι να πουν, αυτό είναι ότι η αστυνομία είναι λίγο πιο εκλεπτυσμένη και επιθετική σε σχέση με τους προηγούμενα παιχνίδια της σειράς, όπως τα NFS Heat και NFS Most Wanted. Ακόμα δεν είναι σαφές εάν η αστυνομία θα έχει στο οπλοστάσιό της εργαλεία όπως τα spike strips και EMP, αν και τα roadblocks έχουν επιστρέψει μαζί με το Heat System του Need for Speed Heat.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι το Need for Speed λαμβάνει χώρα στη φανταστική πόλη της Lakeshore City, η οποία έχει βασιστεί στο Σικάγο.

Trailers

Official Reveal Trailer.

Official Risk and Reward Trailer.

Palace Edition –Gameplay reveal

Takeover Events – Gameplay trailer

Speed Race Gameplay

The post Need for Speed Unbound – Όλα όσα γνωρίζουμε για τον νέο racing τίτλο της σειράς appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα