Εκ νέου μετάθεση κυκλοφορίας για το Cyberpunk 2077

Σε ακόμα μία μετάθεση κυκλοφορίας για το Cyberpunk 2077 προέβη η CD Project Red, παρά τις διαβεβαιώσεις περί κυκλοφορίας τον Νοέμβριο, προκειμένου να βεβαιωθεί ότι όλα λειτουργούν όπως πρέπει και κάθε έκδοση του πολυ-αναμενόμενου παιχνιδιού θα “τρέχει” ομαλά στην εκάστοτε πλατφόρμα.

Όπως αναφέρουν οι Adam Badowski και Marcin Iwinski, ιδρυτές του πολωνικού στούντιο ανάπτυξης, μέσα από σχετική ενημέρωση στο Twitter:

“Η υψηλότερη πρόκληση για εμάς αυτήν τη στιγμή, είναι να κυκλοφορήσουμε το παιχνίδι ταυτόχρονα σε τρέχουσα και επόμενη γενιά και υπολογιστές, πράγμα που προϋποθέτει να προετοιμαστούμε για δοκιμές στις εννέα εκδόσεις του… ενώ εργαζόμαστε από το σπίτι. Γνωρίζουμε ότι μπορεί να φαίνεται μη ρεαλιστικό, όταν κάποιος αναφέρει ότι 21 ημέρες μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε ένα τόσο τεράστιο και περίπλοκο παιχνίδι, αλλά πραγματικά μπορούν.”

We have important news to share with you pic.twitter.com/qZUaD6IwmM

— Cyberpunk 2077 (@CyberpunkGame) October 27, 2020

Εν συνεχεία, έγινε αναφορά στην προ λίγων εβδομάδων ενημέρωση της κατάστησης για την ανάπτυξη του Cyberpunk 2077 ως “gold”, λέγοντας πως αυτό σημαίνει απλώς ότι το παιχνίδι περιλαμβάνει το πλήρες περιεχόμενό του. Ωστόσο, οι εργασίες δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα . Επί του παρόντος, και σύμφωνα με την ομάδα, αυτή είναι η περίοδος στην οποία βασίζεται, καθώς γίνονται πολλές βελτιώσεις οι οποίες θα διανεμηθούν την ημέρα κυκλοφορίας του παιχνιδιού μέσω σχετικής ενημέρωσης patch.

Το Cyberpunk 2077 αναμένεται πλέον να κυκλοφορήσει στις 10 Δεκεμβρίου, σε PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4 και PC.

The post Εκ νέου μετάθεση κυκλοφορίας για το Cyberpunk 2077 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα