Το The Tomorrow Children επιστρέφει με τη βοήθεια της Sony

Με παραπάνω από 4 χρόνια να έχουν περάσει πλέον από το οριστικό κλείσιμο των server του, το The Tomorrow Children, το παράξενο online συνεργατικό παιχνίδι της Q-Games, φαίνεται πως βρίσκει το δρόμο της επιστροφής, ως μέρος  συμφωνίας της τελευταίας με την Sony Interactive Entertainment, αρχικό εκδότη του παιχνιδιού.

Η Q-Games, η ομάδα που βρίσκεται πίσω από τα δημοφιλή Pixel Junk,

ανακοίνωσε την Τρίτη, 10 Νοεμβρίου, ότι απέκτησε τα δικαιώματα του The Tomorrow Children από τη Sony και σχεδιάζει να «ξαναχτίσει» το δωρεάν παιχνίδι με ανανεωμένο gameplay. Πιο συγκεκριμένα, στο δελτίο Tύπου που δημοσίευσε η ομάδα, γνωστοποίησε τα σχέδιά της για “συνεχή update σχετικά με την ανάπτυξη του παιχνιδιού, μέχρι αυτό να ξαναέρθει στη ζωή”. Μάλιστα, ο ιδρυτής της ομάδας, Dylan Cuthbert, σε δήλωσή του ευχαρίστησε τόσο τους fans του τίτλου για την αφοσίωσή τους στο παιχνίδι -παρά το γεγονός ότι επίσημα λειτούργησε μόνο ένα χρόνο- όσο και την ίδια την Sony που επέστρεψε το IP και το ίδιο το παιχνίδι στην Q-Games.

Να υπενθυμίσουμε ότι το The Tomorrow Children κυκλοφόρησε αρχικά το 2016 ως PS4 exclusive δωρεάν τίτλος και αποτελούσε μια προσπάθεια cooperative multiplayer  μεγάλης κλίμακας. Στο παιχνίδι, οι παίκτες αναλάμβαναν το ρόλο των επιζώντων μιας μέτα- Σοβιετικής καταστροφής, προσπαθώντας να ξαναχτίσουν τον πολιτισμό σε έναν κόσμο που άκουγε στο όνομα Void, κατασκευάζοντας συνεργατικά κτίρια, πυργίσκους και άλλες αμυντικές κατασκευές και αποκρούοντας γιγάντια τέρατα γνωστά ως Izverg.

The post Το The Tomorrow Children επιστρέφει με τη βοήθεια της Sony appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα