Λεπτομέρειες για τις θανατηφόρες Μηχανές του Horizon Forbidden West

Στο Horizon Zero Dawn, η πρωταγωνίστρια Aloy ήρθε αντιμέτωπη με έναν τεράστιο αριθμό τερατωδών μηχανών και σύμφωνα με την δημιουργό του, στο Horizon Forbidden West, θα αντιμετωπίσει μια ακόμη ευρύτερη γκάμα ζωόμορφων automatons, συμπεριλαμβανομένων των Watcher, Ravager και Snapmaw, που επιστρέφουν. Κατά τη διάρκεια ενός State of Play που είχε πραγματοποιηθεί τον περασμένο Μάιο, είχαμε την ευκαιρία να δούμε την Aloy να αντιμετωπίζει επίσης το τρομακτικό, με την μορφή

μαμούθ, Tremortusk, αλλά, σύμφωνα με όσα αναφέρει η δημιουργός του, θα πρέπει να περιμένουμε ακόμα πιο τρομακτικούς εχθρούς.

“Στο πρώτο παιχνίδι έπρεπε να δημιουργήσουμε τα θεμέλια, οπότε ξεκινήσαμε σιγά σιγά ορίζοντας διαφορετικούς ρόλους. Το Watcher είναι σαν μια κάμερα ασφαλείας, το Ravager είναι ένα enforcer, και ούτω καθεξής. Μόλις αποφασίστηκαν αυτοί οι βασικοί ρόλοι, μπορούσαμε πραγματικά να βασιστούμε σε αυτούς, αναμειγνύοντας τον σχεδιασμό των ρομπότ, τις μοναδικές ικανότητες και χαρακτηριστικά, και φυσικά τα υπέροχα όπλα και επιθέσεις”, αναφέρει ο Principal Machine Designer Blake Politeski σε μια νέα ανάρτηση στο PlayStation Blog.

“Θα εξερευνήσουμε μια νέες περιοχές στον κόσμο του Horizon“, πρόσθεσε σε άλλο σημείο ο Politeski. “Ήταν ενδιαφέρον να καταλάβουμε τι είδους Μηχανές θα ζούσαν σε διαφορετικές οικολογικές ζώνες και πώς θα αλληλεπιδρούσαν μεταξύ τους, με το περιβάλλον τους και φυσικά με τους ανθρώπους. Οι Μηχανές είναι οι λεγόμενοι φροντιστές (caretakers) αυτού του κόσμου, οπότε το πώς εκτελούν τους ρόλους τους και τι μπορεί να κάνει ο παίκτης για να χρησιμοποιήσει αυτές τις συμπεριφορές προς όφελός του ήταν πάντα ενδιαφέρον να εξεταστεί”.

Στο Forbidden West, πανύψηλα θηρία όπως το Tremortusk θα ενωθούν με τα ταχύτερα και πιο ευέλικτα μηχανικά τέρατα όπως το Clawstrider, ενώ ο Glinthawk από το πρώτο παιχνίδι θα είναι προφανώς “πιο νάνος” από το τεράστιο Sunwing, το οποίο θα είναι ευάλωτο όποτε σταματά να συλλέγει ηλιακή ενέργεια. Όπως ίσχυε και στο αρχικό τίτλο, ορισμένες πιο φιλικές Μηχανές – συμπεριλαμβανομένων ορισμένων από τις νέες – μπορούν επίσης να γίνουν Overridden με την χρήση το δοριού της Aloy, ώστε να μπορούμε να τις χρησιμοποιούμε ως mount. Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε ορισμένα πλάσματα προς όφελός μας.

“Πολλές μηχανές έχουν διάφορα όπλα και συμπεριφορές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δημιουργήσουν πλεονέκτημα”, σημειώνει ο Politeski. “Αυτό δεν αφορά μόνο την απομάκρυνση κομματιών – εξαρτημάτων και τη χρήση τους, αλλά ορισμένες μηχανές μπορεί να έχουν κάποιες πιο παθητικές καταστάσεις κατά τις οποίες ο παίκτης μπορεί να κινηθεί προς το μέρος τους. Για παράδειγμα, εάν ένα μηχάνημα σκάβει για πόρους στο έδαφος, θα δημιουργήσει πολλή σκόνη – η Aloy θα μπορεί να την χρησιμοποιήσει ως πλεονέκτημα για να πλησιάσει πιο κοντά”.

Το Horizon Forbidden West πρόκειται να κυκλοφορήσει για PlayStation 5 και PlayStation 4 στις 18 Φεβρουαρίου 2022.

The post Λεπτομέρειες για τις θανατηφόρες Μηχανές του Horizon Forbidden West appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα