Το STAR WARS OUTLAWS κυκλοφορεί στις 30 Αυγούστου

ΛΟΝΔΙΝΟ, Ηνωμένο Βασίλειο – 9η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 – Σήμερα, η Ubisoft, σε συνεργασία με την Lucasfilm Games, ανακοίνωσε ότι το Star Wars Outlaws, το πρώτο παιχνίδι Star Wars ανοιχτού κόσμου, θα κυκλοφορήσει στις 30 Αυγούστου στις κονσόλες Xbox Series X|S, PlayStation

5, Amazon Luna και PC μέσω του Ubisoft Connect. Οι φίλοι που θα εγγραφούν στο Ubisoft+ ή θα αγοράσουν την Gold Edition ή την Ultimate Edition του παιχνιδιού μπορούν να απολαύσουν έως και τρεις ημέρες πρώιμη πρόσβαση*, ενώ όσοι προπαραγγείλουν πριν από τις 30 Αυγούστου θα λάβουν το “Kessel Runner Bonus Pack” που περιλαμβάνει cosmetic αντικείμενα για το speeder της Kay και για το σκάφος της, το Trailblazer.

Η Ubisoft αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την αναζήτηση της πανούργας απατεώνισσας Kay Vess και του συντρόφου της Nix για μια ευκαιρία ζωής. Κατά τη διάρκεια αυτής της εποχής, η κυριαρχία της Αυτοκρατορίας διαταράσσεται από την εξέγερση που δεν λέει να σταματήσει, οδηγώντας σε μια χρυσή εποχή για τον υπόκοσμο.

Ως ικανή κλέφτρα, τα καμώματα της Κέι τραβούν την προσοχή του Σλίρο, του αρχηγού ενός νέου, απειλητικού εγκληματικού συνδικάτου Zerek Besh. Αφού ο Σλίρο επικηρύσσει το κεφάλι του Κέι, ο Κέι και ο Νιξ έχουν τη μοναδική ευκαιρία να ελευθερωθούν – να πραγματοποιήσουν μια από τις μεγαλύτερες ληστείες όλων των εποχών. Ο Kay και ο Nix θα πρέπει να περιηγηθούν στον υπόκοσμο σε ολόκληρο τον γαλαξία, χτίζοντας τη φήμη τους με θρυλικές εγκληματικές οργανώσεις, όπως το Συνδικάτο Pyke, το Καρτέλ Hutt, τη Φυλή Ashiga** και την Crimson Dawn, για να κερδίσουν την υποστήριξη που χρειάζονται για να ολοκληρώσουν τη δουλειά.

“Αναζητώντας την αληθινή ελευθερία, οι πολυμήχανοι Kay και Nix θα ταξιδέψουν στον υπόκοσμο και σε όλο το Outer Rim, αναλαμβάνοντας δουλειές από συνδικάτα, αντιμετωπίζοντας εκφοβιστικούς εχθρούς, αποφεύγοντας την καταπιεστική αυτοκρατορική κυριαρχία και στρατολογώντας ένα εξειδικευμένο πλήρωμα παράνομων προκειμένου να πραγματοποιήσουν μια από τις μεγαλύτερες ληστείες που έχει δει ποτέ ο γαλαξίας”, μοιράστηκε ο Julian Gerighty, Creative Director.

“Το Star Wars Outlaws προσκαλεί τους θαυμαστές να γνωρίσουν μια πλευρά του γαλαξία που έχει έναν θησαυρό που δεν έχει ακόμη εξερευνηθεί, τα κατορθώματα των αχρείων που εκμεταλλεύονται τη χρυσή εποχή του υπόκοσμου.

Εμπνευστήκαμε από την αφοσίωση της Massive Entertainment να ζωντανέψει αυτή την πτυχή του Star Wars, περιλαμβάνοντας τόσο εικονικά όσο και νέα πράγματα για να εξερευνήσουν οι οπαδοί σε έναν ανοιχτό κόσμο”, δήλωσε ο Douglas Reilly, αντιπρόεδρος της Lucasfilm Games.

Οι Kay και Nix θα ταξιδέψουν σε όλο τον γαλαξία για να αποκτήσουν τους κατάλληλους πόρους και το κατάλληλο πλήρωμα για την απόλυτη ληστεία. Στο ταξίδι τους, θα διασχίσουν ξεχωριστές τοποθεσίες, τόσο εικονικές όσο και νέες: Canto Bight, Kijimi, Tatooine, Akiva και την ανεμοδαρμένη σαβάνα της Toshara**. Στην πορεία, η Kay θα εξερευνήσει πολυσύχναστες πόλεις και καντίνες, θα τρέξει σε εκτεταμένα υπαίθρια τοπία με το speeder της και θα οδηγήσει το σκάφος της Trailblazer μέσα στην άγρια φύση του διαστήματος. Όταν τα πράγματα πάνε στραβά, το Trailblazer θα τους βοηθήσει επίσης να κυνηγήσουν, να αποφύγουν και να επιτεθούν για να κερδίσουν το πάνω χέρι σε συναρπαστικές αερομαχίες με την Αυτοκρατορία και άλλους εχθρούς.

Το Star Wars Outlaws θα είναι διαθέσιμο μέσω του Ubisoft Store και στη λιανική σε προτεινόμενη τιμή 59,99 λίρες Αγγλίας για το βασικό παιχνίδι. Με τη συνδρομή στο Ubisoft+ ή την αγορά της Gold ή Ultimate Edition, οι παίκτες μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση στο παιχνίδι έως και τρεις ημέρες νωρίτερα. Βασική έκδοση Βασικό παιχνίδι Χρυσή έκδοση Βασικό παιχνίδι Season Pass (Περιλαμβάνει 2 DLC, την αποκλειστική αποστολή “Jabba’s Gambit” κατά την κυκλοφορία και το πακέτο cosmetic αντικειμένων “Kessel Runner Character Pack”) Έως και 3 ημέρες πρώιμη πρόσβαση.

Standard Edition Base game
Gold Edition Base game Season Pass (Includes 2 DLCs, the “Jabba’s Gambit” exclusive mission at launch and the “Kessel Runner Character Pack” cosmetic pack) Up to 3 days early access*
Ultimate Edition: Base game Season Pass (Includes 2 DLCs, the “Jabba’s Gambit” exclusive mission at launch and the “Kessel Runner Character Pack” cosmetic pack) Sabacc Shark Bundle: includes cosmetics for Kay, her blaster, Nix, Kay’s Speeder and the “Trailblazer” spaceship Rogue Infiltrator Bundle: includes cosmetics for Kay, Nix, Kay’s speeder and the “Trailblazer” Digital art book: A selection of the game’s concept art and visuals, including unique cinematic storyboards Up to 3 days early access*

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Star Wars Outlaws, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: starwarsoutlaws.com.

Για να προπαραγγείλετε το παιχνίδι στο Ubisoft Store, επισκεφθείτε το store.ubisoft.com.

The post Το STAR WARS OUTLAWS κυκλοφορεί στις 30 Αυγούστου first appeared on GameOver.

The post Το STAR WARS OUTLAWS κυκλοφορεί στις 30 Αυγούστου appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα