Διαγωνισμός GameOver x Viewsonic

Ένας μεγάλος διαγωνισμός, σε συνεργασία με τη Viewsonic, ξεκινά από σήμερα, Παρασκευή 5 Απριλίου, στο GameOver. Μέσα από αυτόν τον διαγωνισμό, οι αναγνώστες και φίλοι του GameOver θα αποκτήσουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα εκπληκτικό monitor της Viewsonic και συγκεκριμένα το κορυφαίο, επαγγελματικό

μοντέλο ColorPro VP2776. Ακολουθούν ορισμένες σημαντικές πληροφορίες για το ColorPro V2776 του διαγωνισμού, αλλά και οι λεπτομέρειες για το πώς μπορείτε να διεκδικήσετε αυτό το δώρο.

Viewsonic ColorPro VP2776

Η οθόνη ViewSonic ColorPro VP2776 διαθέτει ένα πάνελ Nano IPS 27”με ανάλυση 2560×1440 (QHD) και ρυθμό ανανέωσης 165Hz. Αν και σχεδιάστηκε με γνώμονα τους γραφίστες και τους content creators, το υψηλό frame rate το καθιστά ιδανικό και για gaming. Οι γωνίες θέασης είναι 178 μοίρες και στους δύο άξονες, εξασφαλίζοντας προβολή του περιεχομένου από κάθε γωνία χωρίς παραμορφώσεις. Η οθόνη φέρει πιστοποίηση VESA DisplayHDR400 με ονομαστική τιμή φωτεινότητας 400 cd/m2. Ο τυπικός λόγος αντίθεσης είναι 1000:1.

Όσον αφορά τη συνδεσιμότητα, η ViewSonic ColorPro VP2776 διαθέτει μία είσοδο DisplayPort, δύο εισόδους HDMI 2.0, μία θύρα USB 3.2 Type-C με λειτουργία DisplayPort Alt και παροχή ρεύματος έως 90W, μία upstream θύρα USB 3.2 Type-B, δύο downstream θύρες USB 3.2 Type-A, μία downstream θύρα USB 3.2 Type-C και μια έξοδο ακουστικών minijack 3.5mm. Ο εξοπλισμός συμπληρώνεται από δύο ηχεία 3W.

To monitor περιλαμβάνει ειδική βάση που του επιτρέπει την περιστροφή και την κλίση με ασφάλεια και σταθερότητα, ώστε ο χρήστης να το προσαρμόζει στα γούστα και τη θέση εργασίας που επιθυμεί, με χαρακτηριστική ευκολία.

Μια ακόμα προσθήκη είναι το αποσπώμενο κάλυμμα με την ονομασία «Dark Room Hood», που αποτελεί μια σειρά από μαγνητικά πάνελ που προσαρμόζονται στην οθόνη, περιορίζοντας τον φωτισμό του περιβάλλοντος. Αυτά τα πάνελ, σε συνδυασμό με την αντιθαμβωτική επίστρωση της οθόνης, μειώνουν τις αντανακλάσεις του φωτός. Επιπλέον, η ViewSonic ColorPro VP2776 διαθέτει σύστημα οπίσθιου φωτισμού, προσφέροντας ψυχρό, θερμό και κίτρινο χρώμα.

Τέλος, το ViewSonic ColorPro VP2776 περιλαμβάνει το ColorPro Wheel, μια συσκευή που συνδέεται με την οθόνη μέσω θύρας USB, και χρησιμοποιείται για να κάνετε ρυθμίσεις χρωμάτων και να καλιμπράρετε την οθόνη.

Για να διεκδικήσετε αυτό το υπέροχο monitor δεν έχετε παρά να κάνετε τρία απλά βήματα:

Να αφήσετε ένα σχόλιο στο παρόν άρθρο.Να κάνετε follow τη σελίδα της Viewsonic στο Facebook.Να κάνετε follow τη σελίδα της Viewsonic στο Instagram.

Ο διαγωνισμός ξεκινάει την Παρασκευή 5 Απριλίου 2024 και λήγει την Κυριακή 14 Απριλίου στις 23:59. Έγκυρες συμμετοχές θα θεωρούνται μόνο όσες έχουν εκτελέσει και τα τρία προαναφερθέντα βήματα μέχρι την καθορισμένη ημέρα και ώρα λήξης του διαγωνισμού.

Ο νικητής θα ανακοινωθεί με σχετική είδηση λίγες ημέρες μετά τη λήξη του διαγωνισμού, θα προκύψει από κλήρωση, και το δώρο – αφού επικοινωνήσει με το GameOver – θα του αποσταλεί με κούριερ και χρέωση παραλήπτη.

Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία!

The post Διαγωνισμός GameOver x Viewsonic first appeared on GameOver.

The post Διαγωνισμός GameOver x Viewsonic appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα