Το Martha is Dead ανακοινώθηκε και για το Xbox Series X

Ένα νέο psychological thriller από τους δημιουργούς του Town of Light.

Η LKA, η ομάδα που βρίσκεται πίσω από την ανάπτυξη του Town of Light, ανακοίνωσε πως το Martha is Dead, ένα first-person psychological thriller που είχε ανακοινωθεί αρχικά για ηλεκτρονικούς υπολογιστές, θα κυκλοφορήσει και στην κονσόλα της Microsoft

για την επόμενη γενιά, το Xbox Series X.

Ο τίτλος διαδραμματίζεται στην Τοσκάνη της κεντρικής Ιταλίας προς το τέλος του δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου, και συγκεκριμένα το 1944, κατά τη σύγκρουση της Γερμανίας με τις αντίπαλες δυνάμεις των Συμμάχων. Ο παίκτης αναλαμβάνει το ρόλο μίας κοπέλας, προσπαθώντας να εξιχνιάσει το μυστήριο που κρύβεται πίσω από τον ξαφνικό θάνατο της δίδυμης αδελφής της, ονόματι Martha, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα σε μία λίμνη της ιταλικής υπαίθρου.

Σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης του παιχνιδιού: "Κατά τη διάρκεια της περιπέτειας, εκείνη θα έρθει αντιμέτωπη με καταστάσεις, και πρόκειται να ανακαλύψει πράγματα που κανένας δεν θα έπρεπε... Ο σωματικός θάνατος ήταν ευκολότερος συγκριτικά με εκείνον που επιφέρει επίμονα ψυχική και συναισθηματική απελπισία." Όπως έγινε επίσης γνωστό, ο τίτλος θα συνδυάζει στοιχεία από τοποθεσίες ιστορικών γεγονότων, δεισιδαιμονιών και λαογραφίας του πραγματικού κόσμου, προκειμένου να προσφέρει "βαθιές αφηγήσεις πολλαπλών επιπέδων" σε "συντετριμμένους και ονειρικούς τόνους".

Όπως αναφέρει ο συν-ιδρυτής της LKA και Director του τίτλου: "Το Martha is Dead λαμβάνει χώρα σε μία πραγματικά ενδιαφέρουσα και συντετριμμένη ιστορική περίοδο, στην οποία η Ιταλία διαχωρίστηκε σε δύο μεγάλες δυνάμεις που πολεμούσαν για το μέλλον. Η βάναυση δολοφονία της Martha αντικατοπτρίζει μία αίσθηση απελπισίας. Αυτό το παιχνίδι θα σοκάρει, κάνοντας τους παίκτες να αναρωτιούνται για την αλήθεια, και όπως το The Town of Light, θα συντελέσει στη συνέχεια μίας συζήτησης γύρω από θέματα που εξακολουθούν να είναι στιγματισμένα."

Το Martha is Dead αναμένεται να γίνει διαθέσιμο μέσα στο 2021 για Xbox Series X και ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Παρακάτω, μπορείτε να παρακολουθήσετε το νέο trailer του παιχνιδιού.

pcXbox One Series X
Keywords
Τυχαία Θέματα