Το Humble Bundle εξαγοράστηκε από το IGN

"Δεν θα αλλάξει ο τρόπος λειτουργίας του"

Όπως ανακοίνωσε, μέσω ενός blog post, ο Jeffrey Rosen, συνιδρυτής και CEO του Humble Bundle, η δημοφιλής υπηρεσία ψηφιακής διανομής παιχνιδιών ανήκει πλέον στη γνωστή ιστοσελίδα IGN. Στο εν λόγω post ο Rosen τονίζει ότι η ομάδα του

Humble Bundle θα διατηρήσει τα γραφεία της, την κουλτούρα της και ότι η συνεργασία με το IGN θα ενισχύσει το έργο τους, βοηθώντας στην συγκέντρωση υψηλότερων χρηματικών ποσών για τις δωρεές στις φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Από τη μεριά του ο Mitch Galbraith, αντιπρόεδρος του IGN, δήλωσε σε επικοινωνία που είχε με την ιστοσελίδα Gamasutra, πως ο τρόπος λειτουργίας του Humble Bundle δεν πρόκειται να επηρεαστεί βραχυπρόθεσμα, αφού στόχος του IGN είναι να προσφέρει περισσότερα εφόδια στην ομάδα του Humble Bundle ώστε να συνεχίσουν το μέχρι τώρα έργο τους. Παράλληλα, σημείωσε ότι λόγω της αλληλοεπικάλυψης που υπάρχει ανάμεσα στους χρήστες του IGN και του Humble Bundle, θα υπάρξουν πολλές νέες ευκαιρίες.

Το Humble Bundle ιδρύθηκε το 2010 και αρχικά προσέφερε συλλογές -bundles- τίτλων, με τα έσοδα από τις πωλήσεις τους να μοιράζονται σε developers και φιλανθρωπικές οργανώσεις. Υπολογίζεται ότι μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2017 μέσω του Humble Bundle είχαν συγκεντρωθεί περισσότερα από 100 εκατομμύρια δολάρια, τα οποία διατέθηκαν σε 50 διαφορετικές φιλανθρωπικές οργανώσεις, ανάμεσa στις οποίες οι Action Against Hunger, Child's Play, Electronic Frontier Foundation, charity: water, WaterAid, Wikimedia Foundation και ο Αμερικάνικος Ερυθρός Σταυρός.

Τα τελευταία χρόνια οι υπηρεσίες που προσφέρει το Humble Bundle έχουν διευρυνθεί, αφού πλέον διατηρεί το δικό του online κατάστημα πώλησης ψηφιακών τίτλων, έχει την δική του συνδρομητική υπηρεσία -το Humble Monthly- οι συνδρομητές της οποίας λαμβάνουν πακέτα παιχνιδιών κάθε μήνα και έχουν πρόσβαση σε μία βιβλιοθήκη τίτλων, ενώ πλέον ασχολείται και με την έκδοση τίτλων, με πρόσφατο παράδειγμα το A Hat in Time.

Keywords
Τυχαία Θέματα