"Rayman 4" επιθυμεί ο Michel Ancel

«Μην αφήνετε τους ήρωες να πεθάνουν»

Ο δημιουργός της σειράς Rayman, Michel Ancel, αυτό το διάστημα είναι πολύ απασχολημένος, καθώς μοιράζει το χρόνο του στην ανάπτυξη της πολυαναμενόμενης συνέχειας του Beyond Good & Evil και του αποκλειστικού τίτλου ανοικτού κόσμου για το PlayStation 4, Wild. Παρόλο τον περιορισμένο χρόνο που έχει, ο Ancel εξέφρασε την επιθυμία του να «επιστρέψει στον κόσμο του Rayman» για άλλη μια φορά, δημιουργώντας το τέταρτο 3D

παιχνίδι της σειράς.

Το παραπάνω προκύπτει μέσα από ένα post που έκανε στο Instagram, στο οποίο ο Ancel έγραψε για μια «προσωπική συνάντηση» που είχε με τον Rayman σε ένα κατάστημα με μεταχειρισμένους τίτλους. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Χτες, συνάντησα τον Rayman στα αλήθεια, σε ένα κατάστημα με μεταχειρισμένους τίτλους. Μακριά από τα χρόνια της δόξας του, να κοιτάζει μπροστά για κάποια βοήθεια. Συγκινητικός. Μετά το Wild, και το BGE2, θα πρέπει να τον φέρουμε και πάλι πίσω... Για την τέταρτη περιπέτειά του! Μην αφήνετε τους ήρωες να πεθάνουν».

Θυμίζουμε ότι το τελευταίο 3D παιχνίδι Rayman που κυκλοφόρησε ήταν το Rayman 3 HD που είχε γίνει διαθέσιμο για PlayStation 3, Xbox 360 και PC το 2012.

Keywords
Τυχαία Θέματα