Το God of War Ragnarök έγινε ο first party τίτλος του PlayStation με τις ταχύτερες πωλήσεις

Η Sony ανακοίνωσε ότι το God of War: Ragnarök είναι πλέον ο first party τίτλος με τις ταχύτερες πωλήσεις στην ιστορία του PlayStation. Σύμφωνα με την ανακοίνωση στον επίσημο λογαριασμό του PlayStation στο Twitter,

πουλήθηκαν 5,1 εκατομμύρια αντίτυπα την αρχική εβδομάδα κυλοφορίας του παιχνιδιού. Αξίζει να σημειωθεί ότι το God of War του 2018 είχε σημειώσει πωλήσεις 3,1 εκατομμυρίων αντιτύπων τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας του.

Congratulations to @SonySantaMonica for making God of War Ragnarök the fastest-selling first party launch game in PlayStation history! pic.twitter.com/NPgN6YHRnQ

PlayStation (@PlayStation) November 23, 2022

Όπως είναι προφανές, αυτή η επιτυχία αποτελεί παράλληλα ρεκόρ και για το franchise του God of War. Η τελευταία φορά που η Sony είχε ενημερώσει πως ένας first party τίτλος της είχε το ρεκόρ για τις ταχύτερες πωλήσεις κατά την κυκλοφορία ήταν το The Last of Us Part 2.

Η Sony ανακοίνωσε τον Ιούνιο του 2020 ότι το The Last of Us Part 2 είχε πουλήσει πάνω από 4 εκατομμύρια αντίτυπα τις πρώτες τρεις ημέρες κυκλοφορίας του. Πριν από αυτό, το ρεκόρ κατείχε το Spider-Man της Insomniac με 3,3 εκατομμύρια αντίτυπα, τα οποία πωλήθηκαν τις πρώτες τρεις ημέρες κυκλοφορίας του.

The post Το God of War Ragnarök έγινε ο first party τίτλος του PlayStation με τις ταχύτερες πωλήσεις appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα