Το DOOM Eternal φέρνει την κόλαση στην QuakeCon

Αποκάλυψη του gameplay και πολλών πληροφοριών

Η Bethesda κατά την διάρκεια της φετινής QuakeCon 2018, έδωσε στο κοινό κάποια στοιχεία για το DOOM Eternal. Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν ο Doom Guy επιστρέφει ανανεωμένος αφού θα έχει μια επανασχεδιασμένη στολή και αρκετά νέα όπλα στο οπλοστάσιο του,για να συνεχίσει την προσπάθεια του για εξολόθρευση των Δαιμόνων. Παράλληλα η κίνηση του χαρακτήρα είναι πιο

ομαλή από ποτέ, με νέους μηχανισμούς και όπλα όπως το ξίφος και το grappling hook shotgun να ανοίγουν "νέους δρόμους" για τον παίκτη.

Το DOOM Eternal υπόσχεται να έχει ακόμα περισσότερους Δαίμονες, όπως οι Archviles, Pain Elemental και Arachnotron. Στο χορταστικό gameplay υλικό που προβλήθηκε, μπορούμε επίσης να δούμε δυο από τους κόσμους του τίτλου, την κόλαση στην Γη και τον Φόβο.

Όπως έγινε γνωστό ο νέος τίτλος της iD Software θα έχει ένα ενδιαφέρον νέο multiplayer mode, που θυμίζει αρκετά αυτό της σειράς Dark Souls, στο οποίο οι παίκτες θα μπορούν να κάνουν invade στους κόσμους άλλων παικτών και να τους πολεμήσουν, ως Δαίμονες. Όπως είναι λογικό οι παίκτες θα μπορούν να απενεργοποιήσουν την παραπάνω δυνατότητα ώστε να απολαύσουν μοναχικά την ιστορία του τίτλου. Σε QnA session που ακολούθησε αργότερα κατά τη διάρκεια της ημέρας αποκαλύφθηκε ότι μετά την κυκλοφορία του τίτλου πιθανώς θα διατεθεί επιπλέον single player περιεχόμενο με την μορφή DLC, ενώ σε δηλώσεις του στο Polygon ο Marty Stratton επιβεβαίωσε πως ο τίτλος θα έχει και παραδοσιακό PvP multiplayer.

Το DOOM Eternal θα γίνει διαθέσιμο, σε άγνωστη για την ώρα ημερομηνία, για Xbox One, PlayStation 4, υπολογιστές και Nintendo Switch.

pcps4xbox oneswitch
Keywords
Τυχαία Θέματα