Η Sony γιορτάζει με νέο, "υπερσυλλεκτικό" PS4 Pro

Έκδοση για τον εορτασμό πωλήσεων 500 εκ. PlayStation!

Μέσα από ένα εντυπωσιακό βίντεο και μία ανάρτηση στο PlayStation Blog, η Sony αποκάλυψε την πλέον συλλεκτική και σίγουρα πιο εντυπωσιακή έκδοση του PlayStation 4 Pro, με στόχο να γιορτάσει τις 500 εκατομμύρια

PlayStation συσκευές, συγκεκριμένα 525.3 εκ., που έχουν φτάσει στα χέρια των gamers.

Η 500 Million Limited Edition του PlayStation 4 Pro έρχεται μέσα σε μία εντυπωσιακή συσκευασία και στην αγορά θα διατεθούν μόλις 50.000 αριθμημένα τεμάχια. Πρόκειται για μία ιδιαίτερη κονσόλα, με premium και προσεγμένη εμφάνιση, σε ημιδιάφανο σκούρο μπλε χρώμα, με χρυσές λεπτομέρειες και σκληρό δίσκο χωρητικότητας 2TB, ενώ στο πακέτο περιλαμβάνονται ένα αντίστοιχα χρωματισμένο DualShock 4, μία PlayStation Camera και το αντίστοιχο Vertical Stand. Στον σύνδεσμο που ακολουθεί (link) θα βρείτε πολυάριθμες φωτογραφίες από την εντυπωσιακή αυτή έκδοση του PS4 Pro.

Το παραπάνω πακέτο θα πωλείται στην τιμή των €499,99 και η διάθεσή του θα ξεκινήσει στις 24 Αυγούστου του τρέχοντος έτους σε επιλεγμένα καταστήματα. Για όσους ήδη είναι κάτοχοι της κονσόλας ή δυσκολευτούν να την προμηθευτούν, η Sony έχει φροντίσει να διαθέσει προς πώληση το 500 Million Limited Edition Dualshock 4, έναντι €64,99, ενώ στην αγορά θα διατεθεί και το αντίστοιχο Gold Wireless Headset, στην τιμή των €99.99.

Σε μήνυμά του ο Eric Lempel, αντιπρόεδρος του PlayStation Worldwide Marketing, ευχαρίστησε τους φίλους του PlayStation, που τα τελευταία 24 χρόνια υποστηρίζουν τις κονσόλες τις εταιρίας. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, με 500 εκ. PlayStation συσκευές στην αγορά έχουν γίνει πολλά ταξίδια στο άγνωστο, έχουν γίνει πολλές μάχες ενάντια στο "κακό" και φυσικά έχουν δημιουργηθεί όμορφες μνήμες παιχνιδιού με φίλους και οικογένεια.

ps4
Keywords
Τυχαία Θέματα