Το Cyberpunk 2077 υπερέβη τα 13 εκ. αντίτυπα σε πωλήσεις

Παρά το “επεισοδιακό” launch πριν από μερικές ημέρες, η εμπορική πορεία του Cyberpunk 2077 δε φαίνεται να πτοείται ιδιαιτέρως, καθώς η CD Projekt RED έκανε γνωστό πως ο νέος της τίτλος κατάφερε να σημειώσει περισσότερα από 13 εκατομμύρια αντίτυπα σε πωλήσεις.

Όπως έγινε γνωστό, το παραπάνω ορόσημο επιτεύχθηκε την περασμένη Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου, και έχει διαμορφωθεί, φυσικά, με όλα τα αντίτυπα του τίτλου που έχουν πωληθεί για έως και εκείνη την ημέρα, καθώς, μάλιστα, και σύμφωνα με όλες τις επιστροφές χρημάτων (refunds) που έχουν διενεργηθεί

έως και την Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου. Αναφέρεται στην πλήρη εμπορική πορεία που έχει χαράξει ο νέος τίτλος του πολωνικού στούντιο στις πρώτες δέκα μέρες της κυκλοφορίας του, δηλαδή τόσο σε retail όσο και σε ψηφιακά πωληθέντα αντίτυπα, για όλες τις υποστηριζόμενες πλατφόρμες και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το Cyberpunk 2077 κυκλοφόρησε στις 10 Δεκεμβρίου σε PS4, Xbox One και PC. Με την επίσημη απολογία της CD Projekt RED για την επίδοση του παιχνιδιού στις κονσόλες της περασμένης γενιάς (PS4/ Xbox One), ακολούθησαν οι επιστροφές χρημάτων (refunds) από την πολωνική ομάδα και η γνωστοποίηση του πλάνου της για τη διάθεση σχετικών ενημερώσεων (patches) που υπόσχονται να οδηγήσουν σε ένα αρτιότερο οπτικό αποτέλεσμα του τίτλου στα συγκεκριμένα συστήματα.

Παράλληλα, η Microsoft διευρύνει την πολιτική της περί επιστροφής χρημάτων, προκειμένου να εξυπηρετήσει τους δυσαρεστημένους κατόχους του παιχνιδιού και προειδοποιεί τους κατόχους Xbox One εντός του ψηφιακού της καταστήματος για την επικρατούσα κατάσταση, με τη Sony να πράττει αντιστοίχως και να έχει προβεί ήδη σε αφαίρεση του τίτλου από το PlayStation Store.

The post Το Cyberpunk 2077 υπερέβη τα 13 εκ. αντίτυπα σε πωλήσεις appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα