Τι θα φέρει ο Ιούλιος στο Forza Motorsport 7

Νέα σημαντικά χαρακτηριστικά, Car Pack και δωρεάν αυτοκίνητα.

Πριν από μερικές ώρες η Turn 10 άνοιξε τα χαρτιά της για την επομένη "μεγάλη" ενημέρωση του Forza Motorsport 7, που θα γίνει διαθέσιμη την Τρίτη 10 Ιουλίου 2018. Η ενημέρωση θα έρθει σε συνδυασμό με τη διάθεση του επόμενου Car Pack - με την ονομασία "Top Gear Car Pack"- καθώς και με δύο νέα

Spotlight οχήματα από την Porsche, μαζί με μια σειρά αλλαγών, διορθώσεων και βελτιώσεων.

Αρχικά, το Top Gear Car Pack θα περιλαμβάνει 7 νέα οχήματα για να συλλέξουν, αγωνιστούν και παραμετροποιήσουν παίκτες -συμπεριλαμβανομένων των ήδη επιβεβαιωμένων 2018 McLaren 720S και 2017 Ferrari 812 Superfast. Στα δύο προηγούμενα αυτοκίνητα ήρθαν να προστεθούν τα 2017 Vuhl 055RR, 2018 KTM # 22 True Racing X-Bow GT4, 2018 Exotive Exocet Sport V8 XP-5, 1958 Alfa Romeo Giulietta Sprint Veloce και το 1964 Porsche 904 Carrera GTS. Τελευταίο, αλλά σίγουρα όχι λιγότερο σημαντικό, το Top Gear Car Pack θα εισάγει ένα νέο Driver Gear που αντιπροσωπεύει τον Digital Cousin του Stig. Τα αυτοκίνητα που θα περιέχονται στο εν λόγω πακέτο επιλέχθηκαν σε συνεργασία της Turn 10 και της συντακτικής ομάδας του BBC Top Gear. Το Top Gear Car Pack θα είναι διαθέσιμο χωρίς επιπλέον κόστος στους κατόχους του Car Pass του Forza Motorsport 7 από τις 10 Ιουλίου.

Επίσης, δύο νέα αυτοκίνητα από την Porsche θα προστεθούν στο παιχνίδι για όλους τους παίκτες δωρεάν. Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία θα είναι ο Κατασκευαστής Spotlight του Ιουλίου, με την 1971 Porsche # 23 917, με το παρατσούκλι "Pink Pig", και την Porsche 911 GT3 RS 2019. Υπενθυμίζουμε ότι αυτά τα αυτοκίνητα θα είναι διαθέσιμα δωρεάν μέσα στο παιχνίδι και θα συνοδεύονται από μια ποικιλία από events εντός του παιχνιδιού, συμπεριλαμβανομένων των νέων themed Hoppers, Leagues και Forzathon events.

Ένα από τα νέα σημαντικά χαρακτηριστικά που θα έρθουν στον τίτλο, είναι η αλλαγή στο σύστημα συλλογής αυτοκινήτων. Προηγουμένως, περίπου 118 οχήματα ήταν κλειδωμένα πίσω από την εξέλιξη της καριέρας στο Forza Driver's Cup. Με αυτήν την επερχόμενη αναβάθμιση, οι παίκτες θα μπορούν να αποκτήσουν όλα αυτά τα οχήματα χρησιμοποιώντας τα in-game χρήματα που συγκεντρώνουν. Αυτή η αλλαγή θα επηρεάσει όλους τους παίκτες, συμπεριλαμβανομένων των online events όπως το Hoppers, τα Leagues και το Forza Racing Championship. Ωστόσο, τα "Forza Edition Cars" και τα "Unicorn Cars" θα παραμείνουν αποκλειστικά για την εξέλιξη στο Forza Driver's Cup και στις εκδηλώσεις της κοινότητας του παιχνιδιού. Επί του παρόντος, τα δύο Unicorn αυτοκίνητα που διατίθενται στο Forza Motorsport 7 είναι το 2008 BMW Z4 M Coupe και το 1958 MG MGA.

Μια άλλη σημαντική αλλαγή με το July Content Update, είναι ότι όλα τα αυτοκίνητα θα αφαιρεθούν από τα Prize Crates. Όλα τα οχήματα θα μπορούν, πλέον, να αποκτηθούν με άμεση αγορά στο παιχνίδι. Ο Creative Director, Chris Esaki, ανέφερε ότι θα πρέπει να περιμένουμε περαιτέρω αλλαγές στο ecomony system του τίτλου τους επόμενους μήνες. Επειδή τα "Exclusive Cars" θα είναι πλέον διαθέσιμα για αγορά από όλους τους παίκτες, αυτό σημαίνει ότι ο Speciality Dealer θα αλλάξει επίσης - περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό, θα γίνουν γνωστές μέσα στο επόμενο διάστημα.

Με το July Content Update οι hosts των ιδιωτικών online lobby θα μπορούν επίσης να κάνουν "kick" τους παραβατικούς παίκτες κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Επιπλέον, η Turn 10 έχει διορθώσει το πρόβλημα της καθυστέρησης κύλισης και επιβράδυνσης κατά την περιήγηση στο γκαράζ, με τον Chris Esaki να αναφέρεται στη λίστα διορθώσεων λίστας σφαλμάτων ως "τεράστια αυτή τη φορά".

Όσο για τις αναμενόμενα νέα Forza Race Regulations, καθώς και τα "πειραματικά χαρακτηριστικά" Drift and Drag, η Turn 10 αναφέρει ότι εξακολουθεί να εργάζεται σε αυτά τα χαρακτηριστικά, με την ομάδα ανάπτυξης να ελπίζει να "ενεργοποιήσει" κάποια από αυτά, τον Αύγουστο.

Το July Content Update του Forza Motorsport, τα οχήματα Porsche Spotlight και το Top Gear Car Pack θα είναι διαθέσιμα από την Τρίτη 10 Ιουλίου.

xbox onepc
Keywords
Τυχαία Θέματα