Κακές οι πωλήσεις του Forspoken σύμφωνα με τη Square Enix

Η Square Enix έδωσε στη δημοσιότητα κάποια από τα αποτελέσματα για τις πωλήσεις του τρίτου τριμήνου του 2023. Στις επίσημες δηλώσεις της το Forspoken δεν πήγε καθόλου καλά, σύμφωνα με τις προβλέψεις της εταιρείας για τον τίτλο -συγκεκριμένα η λέξη που χρησιμοποιήθηκε ήταν “lackluster”. 

“Τα reviews για το Forspoken, που κυκλοφόρησε στις 24 Ιανουαρίου, δεν ήταν τα αναμενόμενα”, έγραψαν στην επίσημη αναφορά τους από την εταιρεία,

“παρόλα αυτά ο τίτλος έλαβε αρκετά καλά σχόλια για τη δράση του, το parkour και το σύστημα μάχης του. Από αυτά θα πάρουμε ότι μπορούμε για να δημιουργήσουμε ποιοτικότερους τίτλους στο μέλλον. Να αναφέρουμε επίσης ότι το Forspoken δεν τα πήγε τόσο καλά σε πωλήσεις”. Αν και ακόμα δεν έχουμε όλα τα οικονομικά αποτελέσματα για τους τίτλους που κυκλοφορήσαν τον Φεβρουάριο και το Μάρτιο, υπολογίζουμε σε ένα μειωμένο -σύμφωνα με τις προβλέψεις- οικονομικό κλείσιμο του τρίτου τριμήνου για το 2023”. 

Μην περιμένοντας αυτές τις χαμηλές πωλήσεις για τον τίτλο, ο υπεύθυνος οικονομικών της εταιρείας Atsushi Matsuda είπε στους μετόχους ότι η όποια ανάπτυξη στο τομέα αυτόν για τη Square Enix μέχρι το κλείσιμο του έτους θα είναι δύσκολη. Τέλος, σε μία προσπάθεια του να τους καθησυχάσει πρόσθεσε ότι η γραμμή κυκλοφοριών για το επόμενο οικονομικό έτος της εταιρείας θα είναι αρκετά δυνατή.

Το review μας για το Forspoken μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.

The post Κακές οι πωλήσεις του Forspoken σύμφωνα με τη Square Enix appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα