Τα περιεχόμενα του Capcom Beat 'Em Up Bundle

Μια συλλογή από 7 κλασικούς, arcade τίτλους.

Η Capcom, σε συνέχεια της ανακοίνωσης που έγινε κατά τη διάρκεια του πιο πρόσφατου Nintendo Direct, έκανε γνωστά τα περιεχόμενα του Capcom Beat 'Em Up Bundle, μιας συλλογής από 7 κλασικούς, arcade τίτλους από τη «Χρυσή Εποχή» των slide-scrolling, co-op brawlers. Το ευχάριστο είναι ότι η εν λόγω

συλλογή θα γίνει διαθέσιμη την ερχόμενη εβδομάδα, με τίτλους όπως οι Final Fight, Captain Commando και Knights of the Round. Μέσα στα 7 παιχνίδια της συλλογής θα υπάρχουν τίτλοι που θα κάνουν το μεγάλο αλμα από τα arcades για πρώτη φορά, όπως το Armored Warriors του 1994 και το Battle Circuit του 1997.

Όλα τα παιχνίδια θα υποστηρίζουν τοπικό και online co-op, όπως επίσης και αρκετές «ευκολίες», όπως την επιλογή των αριθμών των ζωών, των continues και του βαθμού δυσκολίας. Επίσης, θα υπάρχουν "ολοκληρωμένες" γκαλερί για κάθε παιχνίδι, με artwork, design sketches, development documents και special artworks που ήταν διαθέσιμα μόνο για τα μέλη των fan-club κατά το παρελθόν. Αναλυτικά, τα παιχνίδια της συλλογής είναι τα Final Fight (1989), The King of Dragons (1991), Captain Commando (1991), Knights of the Round (1991), Warriors of Fate (1992), Armored Warriors (1994) και Battle Circuit (1997).

Το Capcom Beat 'Em Up Bundle θα γίνει διαθέσιμο στις 18 Σεπτεμβρίου για Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch και PC στην τιμή των $19,99.

pcps4xbox oneswitch
Keywords
Τυχαία Θέματα