Τα VR παιχνίδια της Sony στην Ε3 2017

Superhot VR, Skyrim VR, Final Fantasy XV κ.α.

Κατά την διάρκεια της παρουσίασης της, στα πλαίσια της Ε3 2017, η Sony έδωσε στην δημοσιότητα λεπτομέρειες για κάποια από τα παιχνίδια που έχει στα πλάνα της να κυκλοφορήσει για το σύστημα εικονικής πραγματικότητας της, το PlayStation VR.

Αρχικά αποκάλυψε ότι θα κυκλοφορήσει για την κονσόλα της, μια VR έκδοση του Superhot

μέσα στο καλοκαίρι που διανύουμε. Το παιχνίδι είναι ήδη διαθέσιμο για Oculus Rift και HTC Vive. Έπειτα είχαμε την ανακοίνωση του Star Child. Το μόνο που έγινε γνωστό για τον τίτλο είναι ότι θα είναι ένα 2.5D side scrolling platformer, το οποίο φαίνεται να διαδραματίζεται στο διάστημα. Το επόμενο παιχνίδι που ανακοινώθηκε για το PS VR είναι το Moss, που θα επικεντρώνεται στις περιπέτειες ενός μικρού ποντικού καθώς εξερευνά τον κόσμο του παιχνιδιού, λύνοντας αρκετούς γρίφους στην πορεία του. Έπειτα είχαμε ένα trailer για το Skyrim VR, γεμάτο με gameplay σκηνές μέσα από αυτό. Επίσης έγινε γνωστό ότι το Final Fantasy XV θα αποκτήσει, μέσα στον ερχόμενο Σεπτέμβριο, ακόμα ένα VR κομμάτι με την ονομασία “Monsters of the Deep”. Σε αντίθεση με το προηγούμενο VR κομμάτι, που ήταν ένα Shooting Gallery, αυτό θα επικεντρώνεται στο ψάρεμα.

Τέλος ανακοινώθηκε ότι η έκδοση του DOOM VFR, που ανακοινώθηκε χτες κατά την διάρκεια της παρουσίασης της Bethesda, θα κάνει την εμφάνιση του και στο PlayStation VR.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε όσα trailer για τα παραπάνω παιχνίδια έχουν γίνει διαθέσιμα μέχρι στιγμής (θα προστεθούν όλα καθώς θα γίνονται διαθέσιμα).

Keywords
Τυχαία Θέματα