Το φθινόπωρο η κυκλοφορία του Gran Turismo Sport

Νέα trailer για τον τίτλο της Polyphony Digital.

Λίγο πριν την έναρξη της παρουσίασης και κατά τη διάρκεια του preshow event της Sony έγινε γνωστό ότι το Gran Turismo Sport θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο Φθινόπωρο του 2017. Αρχικά ο τίτλος αναμενόταν να κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου του 2016, όμως η κυκλοφορία του αναβλήθηκε και δεν υπήρχε καμία ενημέρωση για το πότε θα γίνει διαθέσιμος. Στη συνέχεια προβλήθηκε ένα video

στο οποίο ο δημιουργός της σειράς Kazunori Yamauchi μας ξενάγησε στα γραφεία της Polyphony Digital στο Τόκιο.

Στην δημοσιότητα δόθηκαν δύο νέα trailer από τον τίτλο, με το ένα -άκρως εντυπωσιακό οπτικά- να είναι αφιερωμένο στο μουσικό θέμα του Gran Turismo Sport και το άλλο να εστιάζει στην e-sport πλευρά του τίτλου. Μέσα στο trailer έκανε την εμφανισή της η αγαπημένη πίστα Mount Panorama, ενώ κάποια πλάνα φαίνεται να προδίδουν την ύπαρξη κάποιου gymkhana-autocross mode. Καμία άλλη πληροφορία δεν έγινε γνωστή για τον τίτλο αφου απουσίαζε πλήρως από την κύρια παρουσίαση της Ιαπωνικής εταιρίας ενώ η ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου αναμένεται να γίνει γνωστή, σύμφωνα με την Polyphony Digital, "σύντομα". Περισσότερες πληροφορίες για το Gran Turismo Sport θα βρείτε στο αναλυτικό μας preview.

Τέλος σήμερα αποκαλύφθηκαν οι πρώτες πληροφορίες για τη νέα τιμονιέρα της Thrustmaster, την T-GT, η οποία είναι αποτέλεσμα συνεργασίας με την Polyphony Digital και επομένως θεωρείται η επίσημη τιμονιέρα του Gran Turismo Sport. Η Thrustmaster T-GT θα χρησιμοποιεί ένα T-40VE brushless μοτέρ για το force feedback το οποίο έχει ενσωματομένο το νέο T-MCE σύστημα ψύξης. Η συγκεκριμένη τιμονιέρα -αν και δεν χρησιμοποιεί servo μηχανισμό- θεωρείται η πιο high-end πρόταση της εταιρίας για αυτό και η τιμή της είναι €799. Σε αυτή την τιμή περιλαμβάνεται το κύριο σώμα της τιμονιέρας (T-GT wheel base), το αποσπομενο τιμόνι (T-GT wheel rim) και το T3PGT σετ πενταλιών.

ps4
Keywords
Τυχαία Θέματα