Τα Shadow of the Tomb Raider και Sniper Elite 4 αποκτούν δωρεάν, next-gen αναβαθμίσεις

Τρία και τέσσερα χρόνια αντίστοιχα έχουν περάσει από τις αρχικές κυκλοφορίες των Shadow of the Tomb Raider και Sniper Elite 4, και όμως οι τίτλοι επιστρέφουν, για να φέρουν την αναβαθμισμένη οπτική εμπειρία τους στις κονσόλες της νέας γενιάς.

Το Shadow

of the Tomb Raider, παιχνίδι που κυκλοφόρησε από την Eidos Montreal σε συνεργασία με την Crystal Dynamics, έλαβε το patch 2.01, που εισάγει 4K υποστήριξη σε συνδυασμό με υψηλό framerate στο PS5 σε High Resolution mode, ενώ παράλληλα στην έτερη next-gen κονσόλα, το Xbox Series X/S , το παιχνίδι απέκτησε το Official “Optimized for Xbox Series S|X” badge στο Xbox store.

Αναβάθμιση όμως πήρε και το Sniper Elite 4, με την Rebellion μάλιστα, την εταιρεία που βρίσκεται πίσω από την ανάπτυξη του παιχνιδιού, να συνοδεύει το patch με ένα press release που αναφέρει αναλυτικά τις αναβαθμίσεις (4K, 60 fps, βελτιωμένα loading times).

Ευχάριστες και ευπρόσδεκτες κινήσεις από τους δημιουργούς των δύο τίτλων, που δίνουν το έναυσμα σε όσους δεν έχουν ξανά-ασχοληθεί με αυτούς, να το κάνουν σε ένα σύγχρονο και αναβαθμισμένο περιβάλλον.

The post Τα Shadow of the Tomb Raider και Sniper Elite 4 αποκτούν δωρεάν, next-gen αναβαθμίσεις appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα