Τον Σεπτέμβριο η κυκλοφορία του Lost in Random

Οι Electronic Arts και Zoink Games έκαναν γνωστό πως το Lost in Random αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον ερχόμενο Σεπτέμβρη σε οικιακές κονσόλες και υπολογιστές.

Πρόκειται για έναν fairytale-inspired action-adventure τίτλο, ο κόσμος του οποίου αποτελείται από το Βασίλειο της Τύχης, που κυβερνάται από μία κακιά βασίλισσα

και χωρίζεται σε έξι μικρότερα βασίλεια, όπου ολόκληρη η ζωή βρίσκεται υπό την κυριαρχία ενός καταραμένου ζαριού.

Αναλαμβάνοντας τον ρόλο της Even, οι παίκτες θα περπατήσουν στους μυστηριώδεις λιθόστρωτους δρόμους του παραμυθένιου κόσμου, θα συναντήσουν τους απρόβλεπτους κατοίκους του και θα προβούν σε θαρραλέες αναζητήσεις για να σώσουν την αδελφή της Even, ονόματι Odd, από τα νύχια της διεστραμμένης, κακιάς βασίλισσας.

Κατά τη διάρκεια της περιπέτειάς τους θα συνεργαστούν με τον Dicey, ένα μικρό και περίεργο, αλλά ταυτόχρονα και ζωντανό ζάρι, καθώς θα ανακαλύψουν μαζί μία παλιά ιστορία, περνώντας ένα εύστοχο και σύγχρονο μήνυμα που, όπως αναφέρει το σουηδικό στούντιο ανάπτυξης, δεν διερευνάται συνήθως στα παιχνίδια. Και αυτό είναι το εξής:

“Η τύχη στον κόσμο δεν είναι κάτι που πρέπει να μάς φοβίζει ή να προσπαθούμε να την ελέγξουμε, αλλά αποτελεί μία πραγματική δύναμη που μπορεί να αξιοποιηθεί προσεγγίζοντας και μαθαίνοντάς της, ώστε να πηγαίνουμε με τους κανόνες της.”

Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή, αυτή η πραγματική δύναμη κυριαρχεί τα πάντα στο Βασίλειο της Τύχης, καθώς ως βασική αρχή είναι εις βάθος συνδεδεμένη με το καινοτόμο gameplay του παιχνιδιού. Με τη συλλογή νομισμάτων, επιτρέπεται στην Even να μαθαίνει νέες επιθέσεις και ικανότητες, προκειμένου να μπορεί να ανταπεξέλθει στις τακτικές μάχες που θα συναντήσει στο δρόμο της.

Οι παίκτες θα έχουν αρχικά στο οπλοστάσιό τους μία σφεντόνα, εξουδετερώνοντας θανατηφόρα εχθρικά δημιουργήματα από απόσταση, ενώ θα αναλαμβάνουν και τον έλεγχο του Dicey, εξαπολύοντας κύβους ενέργειας στους αντιπάλους τους. Αργότερα, θα μπορούν να ξεκλειδώσουν περισσότερες ικανότητες που θα τους βοηθήσουν στη μάχη, όπως είναι η κύλιση του Dicey στο έδαφος, ο οποίος με τον τρόπο αυτό παγώνει τον χρόνο με την ισχυρή μαγεία του.

Οι μάχες του παιχνιδιού θα παρουσιάζουν ποικιλομορφία, με τους παίκτες να καλούνται να προσαρμόζονται εν κινήσει μέσα σε εξελισσόμενες αρένες, αψηφώντας ένα καταραμένο πεπρωμένο στο σύνολο του ταξιδιού τους και αξιοποιώντας παράλληλα την πραγματική δύναμη της τύχης.

Η κυκλοφορία του Lost in Random έχει οριστεί για τις 10 Σεπτεμβρίου σε PlayStaion 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch και PC.

Ακολουθεί το νέο Gameplay Trailer του επερχόμενου παιχνιδιού.

The post Τον Σεπτέμβριο η κυκλοφορία του Lost in Random appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα