Συνεχίζει την υποστήριξη του Ghost Recon Breakpoint η Ubisoft

Η Ubisoft αποφάσισε να μοιραστεί με τους φίλους της σειράς Ghost Recon, το τι έχει προγραμματίσει να φέρει στο Ghost Recon Breakpoint κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους. Ανάμεσα στο νέο υλικό περιλαμβάνονται δύο major updates για τον τίτλο, ένα Tomb Raider crossover event και ένα classified Operation

το φθινόπωρο. Φυσικά, θα υπάρξει μια σειρά από updates, τα οποία υπόσχονται να βελτιώσουν τη συνολική εμπειρία με νέα στοιχεία στο gameplay.

Το πρώτο major update (Title Update 4.0.0) θα γίνει διαθέσιμο μέσα στο επόμενο διάστημα -μέχρι το τέλος της άνοιξης- με την ονομασία “Teammate Experience Update”, προσθέτοντας βελτιώσεις στην AI των squadmates του παιχνιδιού, ένα νέο σύστημα εξέλιξης XP για την ομάδα μας, πρόσθετες επιλογές παραμετροποιήσεων και μια σειρά από άλλες λειτουργίες “που ζητήθηκαν από την κοινότητα”.

Νέες passive skills και abilities θα ξεκλειδώνονται καθώς προχωράμε μέσα στο παιχνίδι, με ένα ειδικό quest log που θα μας επιτρέπει να πειραματιζόμαστε με νέες δυνατότητες της AI των squadmates και θα μας ανταμείβει με αποκλειστικά νέα όπλα, εξοπλισμό και άλλα αντικείμενα.

Το επόμενο major update (Title Update 4.1.0) θα ακολουθήσει το “φθινόπωρο 2021”, με “ένα από τα μεγαλύτερα Operation μέχρι στιγμής”. Περισσότερα στοιχεία για το εν λόγω Operation δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα. Λογικά μέσα στους επόμενους μήνες θα έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες.

Τέλος, μέσα στην χρονιά θα έχουμε ένα Tomb Raider Treasure Hunt Easter Egg crossover event, αλλά δεν υπάρχουν ακόμη λεπτομέρειες σχετικά με αυτό.

Το Ghost Recon Breakpoint κυκλοφορεί από τον Οκτώβριο του 2019 για Xbox One, PlayStation 4, Google Stadia και PC.

The post Συνεχίζει την υποστήριξη του Ghost Recon Breakpoint η Ubisoft appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα