Ανακοινώθηκε το Abandoned από την Blue Box Game Studios για το PS5

Το studio ανάπτυξης Blue Box Game με έδρα τη Δανία, ανακοίνωσε το Abandoned, έναν αποκλειστικό, survival horror shooter τίτλο πρώτου προσώπου για το PlayStation 5, μέσα από μια ανάρτηση στο PlayStation

Blog της Sony. Σχεδόν αμέσως, αρκετοί fans του PlayStation έκαναν τον συνειρμό, βλέποντας το trailer, ότι αποτελεί έναν “κρυφό τίτλο” του Hideo Kojima. Μετά από το παραπάνω γεγονός, το studio αναγκάστηκε να βγάλει μια ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του, διαψεύδοντας ότι το Abandoned είναι μια “μυστική ανακοίνωση” για κάτι άλλο και ότι ο Kojima δεν έχει καμιά εμπλοκή με τον εν λόγω project.

Η ανακοίνωση αναφέρει: “Λάβαμε πολλά email σχετικά με τη φήμη με τον Hideo Kojima. Δεν έχουμε καμία σχέση με τον Hideo Kojima, ούτε ισχυριζόμαστε ότι έχουμε κάποια σχέση, ούτε ήταν η πρόθεσή μας να διεκδικήσουμε μια τέτοια δήλωση. Είμαστε μια μικρή ομάδα προγραμματιστών που εργάζονται σε έναν τίτλο, στον οποίο θέλαμε να εργαστούμε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είχαμε βοηθήσει κατά το παρελθόν άλλα studio με τα projects τους και τώρα θέλαμε να εργαστούμε στο πρώτο μεγάλο project μας. Παρόλο που είναι αλήθεια ότι είχαμε εργαστεί σε μικρά projects στο παρελθόν, σίγουρα δεν το χρησιμοποιήσαμε για μάρκετινγκ σκοπούς. Ελπίζουμε ότι αυτό ξεκαθαρίζει αυτό το ζήτημα και ελπίζουμε να σας δούμε όλους στο gameplay reveal του Abandoned”.

Το Abandoned, σύμφωνα με τη Blue Box Game Studios, είναι αυτό που είναι: ένα ρεαλιστικό παιχνίδι επιβίωσης με πρωταγωνιστή έναν άντρα με αμνησία, που ανακαλύπτει ότι έχει απαχθεί και εγκαταλειφθεί σε ένα δάσος, με το studio να υπόσχεται να αποκαλύψει περισσότερα και να κυκλοφορήσει ένα πλήρες gameplay video “σύντομα”.

The post Ανακοινώθηκε το Abandoned από την Blue Box Game Studios για το PS5 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα