Λουκέτο στους servers των Killzone 2 και 3

Η online μάχη με τους Helghast φτάνει στο τέλος της.

Μέσα από μία ανακοίνωση, η Guerrilla Games αποκάλυψε πως στις 29 Μαρτίου 2018 θα σταματήσει η λειτουργία των online servers των Killzone 2 και Killzone 3. Όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, το single player

campaign των δύο τίτλων δεν θα επηρεαστεί καθόλου από αυτή την εξέλιξη, η οποία αφορά μόνο στα online τμήματα αυτών των παιχνιδιών, καθώς και το σχετικό με αυτά περιεχόμενο (π.χ. trophies). Θυμίζουμε πως το Killzone 2 είχε κυκλοφορήσει πίσω στο 2009, ενώ το Killzone 3 είχε κυκλοφορήσει το 2011, με τους δύο τίτλους να είναι διαθέσιμοι αποκλειστικά για PlayStation 3. Η παραπάνω εξέλιξη δεν επηρεάζει τις online λειτουργίες του τελευταίου μέλους της σειράς, Killzone: Shadow Fall, που είχε κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου 2013 στο PlayStation 4.

Στην ίδια ανακοίνωση τα μέλη της Guerrilla ευχαριστούν τους παίκτες για την υποστήριξη που έδειξαν προς το studio τα τελευταία 9 χρόνια, ενώ εύχονται όσοι έπαιξαν online τους δύο αυτούς τίτλους να ένιωσαν την ίδια ευχαρίστηση με αυτή που ένιωσαν τα μέλη της ομάδας όταν εργάζονταν επάνω σε αυτούς. Αξίζει να σημειωθεί πως τελευταία δημιουργία της Guerrilla Games είναι ο -αποκλειστικός για PlayStation 4 τίτλος- Horizon Zero Dawn, καθώς και το expansion αυτού με όνομα The Frozen Wilds.

ps3
Keywords
Τυχαία Θέματα