Στα τέλη Αυγούστου η διάθεση του Tormented Souls

Η PQube ανακοίνωσε ότι το Tormented Souls, των Dual Effect και Abstract Digital Works, θα κάνει την εμφάνισή του στις κονσόλες νέας γενιάς και σε PC στις 27 Αυγούστου 2021.

Ο survival horror τίτλος, σύμφωνα με τους δημιουργούς του, έχει ως πηγή έμπνευσης, σε μεγάλο βαθμό, τους κλασικούς τίτλους του είδους, όπως τα Resident Evil,

Silent Hill και Alone in the Dark.

Στο Tormented Souls οι παίκτες θα αναλάβουν τον ρόλο της Caroline Walker, καθώς ξεκινά για να ερευνήσει την εξαφάνιση δύο αγνοουμένων δίδυμων κοριτσιών. Το ταξίδι της θα την οδηγήσει σε ένα εγκαταλελειμμένο αρχοντικό που μετατράπηκε σε νοσοκομείο, γεμάτο με πολλές «κακοήθεις δυνάμεις».

Όπως ίσχυε και στους τίτλους από τους οποίους εμπνεύστηκε, το Tormented Souls διαθέτει προοπτική σταθερής κάμερας και απαιτεί από τους παίκτες να συλλέγουν πόρους, να κατασκευάζουν όπλα και να λύνουν γρίφους σε μια τρομακτική τοποθεσία.

Μπορείτε να δείτε ένα cinematic trailer, μαζί με ένα teaser trailer, παρακάτω.

Το Tormented Souls θα κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S, PlayStation 5 και PC στις 27 Αυγούστου 2021, ενώ σε μετέπειτα ημερομηνία θα γίνει διαθέσιμο και για Xbox One, PlayStation 4 και Nintendo Switch.

The post Στα τέλη Αυγούστου η διάθεση του Tormented Souls appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα