Οι ημερομηνίες κυκλοφορίας των VR τίτλων της Bethesda

"Ζήστε" τα Fallout 4, Doom και Skyrim.

Πριν λίγους μήνες, κατά τη διάρκεια της έκθεσης E3, η Bethesda απέδειξε ότι στηρίζει τη τεχνολογία virtual reality, ανακοινώνοντας τη μεταφορά τριών μεγάλων τίτλων της σε VR περιβάλλον. Ο λόγος για τα Fallout 4 VR, Doom VR και Skyrim

VR, οι ημερομηνίες κυκλοφορίας των οποίων έγιναν γνωστές σήμερα.

Το χορό των VR κυκλοφοριών θα ανοίξει το Skyrim VR, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου για PlayStation VR, με την έκδοση για το HTC Vive να γίνεται διαθέσιμη αργότερα, μέσα στο 2018. Οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν σε VR περιβάλλον όλο το περιεχόμενο του The Elders Scrolls V: Skyrim, μαζί με τα DawnGard, Hearthfire και Dragonborn πακέτα επιπλέον περιεχομένου.

Επόμενη κυκλοφορία, το Doom VFR, μια νέα Doom περιπέτεια φτιαγμένη ειδικά για VR Headsets, με διαφορετικό gameplay και σενάριο από τον τελευταίο τίτλο της σειράς. Ο συγκεκριμένος τίτλος θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα για PlayStation VR και HTC Vive την 1η Δεκεμβρίου.

Τέλος, στις 12 Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους αναμένεται να γίνει διαθέσιμο το Fallout 4 VR. Όταν είχε αποκαλυφθεί ο εν λόγω τίτλος δεν υπήρχε καμία ένδειξη για κυκλοφορία σε κάποιο VR headset -πλην του HTC Vive- και ένα tweet από την ίδια την HTC φαίνεται να επιβεβαιώνει την αποκλειστικότητα του. Από τη πλευρά της η Bethesda υποστηρίζει ότι υπάρχει η θέληση για υποστήριξη και άλλων VR headsets.

pcps4vr
Keywords
Τυχαία Θέματα