Πολλές, μελλοντικές ανακοινώσεις από τη Marvel Games

"Βασικός πυλώνας" τα videogames για την εταιρεία.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Jay Ong, πρώτος αντιπρόεδρος της Marvel Games, ανέφερε ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν υπό ανάπτυξη αρκετοί τίτλοι εμπνευσμένοι από το σύμπαν της Marvel, οι οποίοι και αναμένονται να κυκλοφορήσουν σε κονσόλες, σε mobile συσκευές αλλά και σε VR headsets.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε ότι η Marvel Games,

η οποία -ως θυγατρική της Marvel- είχε έναν περισσότερο συμβουλευτικό χαρακτήρα μέχρι στιγμής, πλέον αποτελεί έναν βασικό πυλώνα επιχειρήσεων της εταιρείας και έχει τη δυνατότητα να επεκτείνει περισσότερο το σύμπαν των ηρώων της Marvel μέσω των τίτλων που αναπτύσσονται, πολλοί εκ των οποίων ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα. Επιπλέον, λόγω των συνεργασιών της με third-party developers, δίνεται η δυνατότητα αξιοποίησης των ΙP της με σκοπό τη δημιουργία τίτλων με μοναδικό περιεχόμενο και χαρακτηριστικά (όπως το επερχόμενο παιχνίδι Spider-Man), οι οποίοι θα θεωρούνται canon, κάτι που σημαίνει ότι οι ιστορίες που θα αφηγούνται, αυτομάτως θα αποτελούν και πραγματικό τμήμα του διευρυμένου σύμπαντος των υπέρ-ηρώων της.

Για την ώρα θυμίζουμε πως το Marvel VS Capcom: Infinite, το προϊόν συνεργασίας της Marvel με την ιαπωνική Capcom, έχει οριστεί για κυκλοφορία τον προσεχή Σεπτέμβριο για PlayStation 4, Xbox One και ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Τέλος, αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες τόσο για το Spider-Man, το οποίο αναπτύσσεται από την Insomniac, όσο και για το The Avengers Project, το οποίο αναπτύσσεται από την Crystal Dynamics, για το οποίο και ελπίζουμε να μάθουμε περισσότερα στη φετινή Ε3.

Keywords
Τυχαία Θέματα