Πλησιάζει το ταξίδι μας στον παγωμένο κόσμο του Subnautica: Below Zero

H Unknown Worlds και Bandai Namco έδωσαν στη δημοσιότητα ένα cinematic trailer για το καινούργιο κεφάλαιο της underwater survival σειράς Subnautica, του Subnautica: Below Zero, περίπου ένα μήνα πριν από την πλήρη κυκλοφορία του τίτλου. Θυμίζουμε ότι το Below Zero, βρίσκεται σε early access

εδώ και δύο χρόνια για ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Τα γεγονότα του νέου τίτλου διεξάγονται δύο χρόνια μετά το αρχικό Subnautica, και όπως υποδηλώνει ο τίτλος, αυτή τη φορά οι παίκτες θα κληθούν να εξερευνήσουν τις πιο αρκτικές περιοχές του Planet 4546B αναζητώντας την αδελφή τους, η οποία έχει εξαφανιστεί. Όπως ίσχυε και στο αρχικό παιχνίδι, θα πρέπει να εξερευνήσουμε νέες υποβρύχιες περιοχές, ενώ προσπαθούμε ταυτόχρονα να επιβιώσουμε στις ακόμα πιο βάναυσες συνθήκες, να μαζεύουμε πόρους, να ανακαλύψουμε εξωγήινα artifacts και να αντιμετωπίσουμε την εξωγήινη άγρια φύση σε θερμοκρασίες υπό του μηδενός.

Το Subnautica: Below Zero έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch και PC στις 14 Μαΐου 2021.

The post Πλησιάζει το ταξίδι μας στον παγωμένο κόσμο του Subnautica: Below Zero appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα