Πως εκτελείται ένα τέλειο heist στον Μεσαίωνα

Το Hood: Outlaws & Legends αναμένεται να γίνει διαθέσιμο για κονσόλες και ηλεκτρονικούς υπολογιστές σε λιγότερο από ένα μήνα, και οι Sumo Digital (developer ) και Focus Home Interactive (publisher) δημοσίευσαν ένα ολοκαίνουργιο gameplay trailer για τον τίτλο, που μας δείχνει όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για να πετύχουμε μια επιτυχημένη μεσαιωνική ληστεία.

Θυμίζουμε ότι το Hood: Outlaws & Legends θα βάζει την ομάδα των τεσσάρων παρανομών μας εναντίον μιας αντίπαλης ομάδας, με τις δυο

ομάδες να προσπαθούν να ξεπεράσουν τη θανατηφόρα AI των φρουρών (και φυσικά η μια την άλλη) για να κλέψουν τα πολύτιμα πλούτη που βρίσκονται στο θησαυροφυλάκιο. Σε κάθε κάστρο ή προπύργιο που θα προσπαθούμε να κλέψουμε, θα υπάρχουν μοναδικές κρυφές εισόδοι και περιβάλλοντα για να επωφεληθούμε, και φυσικά θα πρέπει να “βρούμε και να χτίσουμε” την ομάδα των τεσσάρων καταλληλότερων χαρακτήρων για κάθε heist, μέσα από τις τέσσερις διαθέσιμες classes – Brawler, Ranger, Hunter και Mystic.

Μεταξύ των ληστειών θα μπορούμε να επισκεφτούμε το κρησφύγετό μας και να ξοδέψουμε την περιουσία που έχουμε κλέψει, δίνοντας χρήματα πίσω στους ανθρώπους σε αντάλλαγμα για ένα μεγαλύτερο φάσμα αντικειμένων ή χρησιμοποιώντας τα για να αγοράσουμε απευθείας τις αναβαθμίσεις μόνοι μας.

Περισσότερα μπορείτε να δείτε στο trailer παρακάτω.

Το Hood: Outlaws & Legends αναμένεται να κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 και PC στις 10 Μαΐου 2021, με early access στις 7 Μαΐου για όσους κάνουν προπαραγγελία τον τίτλο.

The post Πως εκτελείται ένα τέλειο heist στον Μεσαίωνα appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα