Περισσότεροι από 34 εκ. παίκτες στο Rocket League

Και εφαρμογή ενός νέου συστήματος ασφαλείας.

Όπως ανακοίνωσε η Psyonix, η επιτυχία του Rocket League συνεχίζεται, με τη δημοφιλία του να ανεβαίνει σε πολύ υψηλά επίπεδα. Πιο συγκεκριμένα, ο τίτλος ξεπέρασε το αστρονομικό αριθμό των 34 εκατομμυρίων παικτών, ενώ από τον προηγούμενο μήνα οι παίκτες αυξήθηκαν κατά 5 εκατομμύρια. Ταυτόχρονα, η εταιρία έδωσε μεγάλο βάρος στην ασφάλεια της κοινότητας του παιχνιδιού με την προσθήκη ενός ακόμα μέτρου για Repport κακόβουλων χρηστών.

Συγκεκριμένα, στο Blog post της η

Psyonix αναφέρει: "Χρειάζεται να εξασφαλίσουμε ότι το Rocket League είναι ένα ασφαλές και χωρίς παρενοχλήσεις περιβάλλον όπου παίκτες όλων των ηλικιών και με οποιοδήποτε υπόβαθρο, μπορούν να συναντηθούν και να περάσουν μερικές ώρες διασκέδασης, εκτελώντας απίστευτες εναέριες φάσεις".

Το Language Ban, όπως ονομάζεται, είναι ένα καινούριο, αυτοματοποιημένο σύστημα, το οποίο αποκλείει παίκτες από τα online matches όταν γίνει report για χρήση ανάρμοστης γλώσσας. Αρχικά το εν λόγω σύστημα θα βασίζεται σε περίπου 20 λέξεις ή φράσεις, τις οποίες η Psyonix θα κρατήσει κρυφές για ευνοήτους λόγους.

Για περισσότερα, σχετικά με το νέο σύστημα αποκλεισμού παικτών, μπορείτε να ανατρέξετε στο επίσημο Blog post της εταιρίας. Να θυμίσουμε ότι το Rocket League αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του στο Nintendo Switch κάποια στιγμή μέσα στο έτος ενώ έχει ήδη κυκλοφορήσει για PS4, Xbox One και PC.

Keywords
Τυχαία Θέματα