Η Take-Two δεν σχολιάζει το ενδεχόμενο κυκλοφορίας του RDR 2 σε PC

Ενώ αναγνωρίζει τη δύναμη της πλατφόρμας.

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης της Take-Two για το πρώτο οικονομικό τρίμηνο του οικονομικού έτους 2018, ο Karl Slatoff, πρόεδρος της εταιρίας, σχολίασε την στάση της Take-Two απέναντι στους υπολογιστές ως πλατφόρμα. Η Take-Two, σημείωσε, εστιάζει στην αγορά των υπολογιστών καθώς είναι πολύ σημαντική και συναρπαστική. Ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης πλατφόρμας, σύμφωνα με τον Slatoff, είναι ότι οι χρήστες είναι αρκετά ενεργοί και δεμένοι με την πλατφόρμα.

Όσον αφορά

την κυκλοφορία τίτλων της εταιρίας σε υπολογιστές, ο Slatoff υποστήριξε ότι κάποιοι τίτλοι ταιριάζουν περισσότερο στη συγκεκριμένη πλατφόρμα -όπως τα Civilization και τα XCOM- ενώ άλλοι λιγότερο, έτσι η εταιρία εξετάζει ξεχωριστά για κάθε τίτλο το ενδεχόμενο ύπαρξης μίας έκδοσής του για υπολογιστές. Όπως ήταν φυσικό η συζήτηση οδηγήθηκε στην πιθανότητα κυκλοφορίας του Red Dead Redemption 2 σε υπολογιστές, με τον CEO της Take-Two, Strauss Zenick, να αρνείται να δώσει απάντηση και να δηλώνει πως οτιδήποτε νέο για το Red Dead Redemption 2 θα ανακοινώνεται από την ίδια την Rockstar. Ταυτόχρονα ο Zelnick δήλωσε ότι δεν υπάρχει κάποιο νέο για τον πολυαναμενόμενο τίτλο και ότι η Take-Two αναμένει με ενθουσιασμό την κυκλοφορία του.

Το Red Dead Redemption 2 αναμένεται να γίνει διαθέσιμο σε PlayStation 4 και Xbox One την άνοιξη του 2018, με την οικονομική ενημέρωση της εταιρίας να προδίδει ότι η κυκλοφορία του θα γίνει μέσα στο οικονομικό έτος 2019, δηλαδή από την 1 Απριλίου 2018 και μετά.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα