Περισσότερα στοιχεία για το καινούργιο Saints Row

Η Volition, δημιουργός των Saints Row, έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα κομμάτια του customization και του co-op που θα περιλαμβάνει ο νέος τίτλος της σειράς, καθώς επίσης και πληροφορίες για τους χαρακτήρες που οι παίκτες θα δουν στo αναμενόμενο reboot του franchise.

More info on characters, customisation, setting and co-op in the latest #SaintsRow

Santo Ileso News – check it out here: https://t.co/0PiZoR9Sqn

Keep it strange Santo! pic.twitter.com/E3LUkHJhUU

Saints Row (@SaintsRow) September 10, 2021

Ενώ μέχρι στιγμής έχουμε δει μόνο το μοναδικό look του “The Boss” από τη στιγμή που αποκαλύφθηκε ο τίτλος, η Volition επιβεβαίωσε μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα της σειράς, ότι ο νέος τίτλος θα αποτελεί έναν από τους πιο customizable Saints Row τίτλους μέχρι σήμερα. Αυτό περιλαμβάνει τον “πιο βαθύ” character creator που έχουμε δει ποτέ σε Saints Row τίτλο, με οκτώ customization φωνές, layered ρούχα και πολλά άλλα. Τα οχήματα, επίσης, θα μπορούν να προσαρμοστούν σε μεγάλο βαθμό και να αποθηκευτούν σε ένα γκαράζ.

Επιπλέον, είχαμε την ανάλυση του απρόσκοπτου co-op, με τους παίκτες να μπορούν να μπουν και να βγουν από τo campaign ενός φίλου τους χωρίς να χρειαστούν να μπουν σε κάποιο lobby. Να σημειώσουμε ότι το co-op να είναι επίσης cross-gen, πράγμα που σημαίνει, για παράδειγμα, ότι οι παίκτες στο Xbox One μπορούν να παίξουν με εκείνους στο Xbox Series X/S και αντίστροφα.

Από την στιγμή της ανακοίνωσης, μπορούμε να πούμε ότι υπήρξε κάποια αναστάτωση μεταξύ των φίλων των Saints Row σχετικά με τον τόνο του παιχνιδιού και τους χαρακτήρες του. Η Volition απάντησε στα παραπάνω, αναφέροντας ότι το εικονικό μοβ χρώμα των Saints θα εισάγεται σιγά σιγά, όλο και  περισσότερο, καθώς το παιχνίδι προχωρά, με το reboot να ξεκινά τους Saints από το μηδέν. Ο τόνος, επίσης, θα περιλαμβάνει το “κλασικό χιούμορ των Saints που όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε” σύμφωνα με τη Volition. Και οι ραδιοφωνικοί σταθμοί θα επιστρέψουν επίσης, με περισσότερα στοιχεία για τη μουσική του τίτλου να έρχονται στο μέλλον.

Μπορείτε να δείτε όλες τις νέες πληροφορίες – συμπεριλαμβανομένης της ανάλυσης των τεσσάρων βασικών χαρακτήρων που έχουμε δει μέχρι τώρα – στην ανάρτηση της Volition εδώ.

Το Saints Row αναμένεται να γίνει διαθέσιμο σε PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One και PC στις 25 Φεβρουαρίου 2022.

The post Περισσότερα στοιχεία για το καινούργιο Saints Row appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα