Ορίστηκε η ημερομηνία του ταξιδιού μας στην “Ξεχασμένη Πόλη”

H Dear Villagers ανακοίνωσε ότι το The Forgotten City, ένα παιχνίδι μυστηρίου από το indie studio ανάπτυξης Modern Storyteller, θα κυκλοφορήσει στα τέλη Ιουλίου. Μπαίνοντας σε μια ατελείωτη χρονική λούπα, οι παίκτες θα πρέπει να προσπαθήσουν να φτάσουν στη λύση ενός «δολοφονικού γρίφου», όπου προκύπτουν κάποιες δύσκολες ηθικές επιλογές.

Εγκλωβισμένοι μέσα σε μια υπόγεια ρωμαϊκή πόλη, θα είμαστε ανάμεσα σε 23 χαμένες

ψυχές που προσκολλώνται στη ζωή, όπου ένα άτομο -σπάζοντας τον μυστηριώδες “Gold Rule”- μπορεί να προκαλέσει τον θάνατο σε όλους. Το Forgotten City θα αποτελεί ένα μη γραμμικό τίτλο ανοικτού κόσμου με πολλαπλά διλήμματα προς αντιμετώπιση και με πολλούς τρόπους για να φτάσετε σε ένα από τα πολλά endings.

Ξεκινώντας τη ζωή του ως ένα mod για το Skyrim -και ως project μιας ομάδας τριών προγραμματιστών για περισσότερα από τέσσερα χρόνια- το παιχνίδι από τότε έχει εξελιχθεί σε κάτι πολύ βαθύτερο, με ιστορικά ακριβείς λεπτομέρειες και λεπτομερείς χαρακτήρες για να αλληλεπιδράσουμε.

“Ελπίζουμε να βρει το κοινό του: παίκτες των οποίων η ευφυΐα και ο χρόνος αξίζουν σεβασμό, που απολαμβάνουν την πρόκληση να ξεδιπλώσουν ένα μυστήριο από μόνοι τους, και που καταλαβαίνουν ότι μια μεγάλη ιστορία δεν χρειάζεται να βασίζεται σε μάχες για να κάνει τις καρδιές να χτυπούν γρήγορα”, αναφέρει ο συνιδρυτής της Modern Storyteller, Nick Pearce.

Μπορείτε να δείτε το πιο πρόσφατο trailer για το Forgotten City.

Το The Forgotten City θα κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 και PC στις 28 Ιουλίου 2021, με μια έκδοση για το Nintendo Switch να ακολουθεί αργότερα.

The post Ορίστηκε η ημερομηνία του ταξιδιού μας στην “Ξεχασμένη Πόλη” appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα