Ορίστηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας για το Yakuza: Like a Dragon

Για συστήματα τρέχουσας και νέας γενιάς, με δωρεάν "αναβάθμιση".

Μέσω σχετικής δημοσίευσης από τον επίσημο λογαριασμό της ιαπωνικής ομάδας ανάπτυξης στο Twitter, το Ryu Ga Gotoku Studio ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Yakuza: Like a Dragon για τα συστήματα τρέχουσας και επόμενης γενιάς, ενώ έδωσε

και στη δημοσιότητα δείγμα από την έκδοση του παιχνιδιού στο PlayStation 5.

Όπως έγινε γνωστό, οι κάτοχοι του παιχνιδιού στο PlayStation 4 θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν εντελώς δωρεάν την αναβαθμισμένη έκδοσή του για την επερχόμενη κονσόλα επόμενης γενιάς της Sony, αμέσως μόλις αυτή γίνει διαθέσιμη, ενώ το ίδιο ισχύει και για εκείνους του Xbox One προς το Xbox Series X/ S, καθώς το Yakuza: Like a Dragon συγκαταλέγεται ανάμεσα στους τίτλους που υποστηρίζουν το Smart Delivery.

Rise Like a Dragon on PlayStation 5 on March 2, 2021, and get a first look at in-engine footage of Yakuza: Like a Dragon on PS5 right now.

Digital owners of Yakuza: Like a Dragon on PS4 can upgrade to PS5 for free at PlayStation Store immediately on the game’s PS5 release. pic.twitter.com/Ot7uoeKAuN

— RGG Studio (@RGGStudio) September 28, 2020

Το Yakuza: Like a Dragon αναμένεται να γίνει διαθέσιμο (για την ευρωπαϊκή αγορά) στο λανσάρισμα των επερχόμενων κονσολών της Microsoft, δηλαδή στις 10 Νοεμβρίου, σε Xbox Series X/ S, Xbox One, PlayStation 4 και PC. Η νέα έκδοσή του για την επόμενη γενιά συστημάτων θα αποτελέσει χρονική αποκλειστικότητα για το Xbox Series X/ S, με εκείνη για το PlayStation 5 να κυκλοφορεί στις 2 Μαρτίου του 2021.

pcps4xbox onePS5Xbox One Series X
Keywords
Τυχαία Θέματα